Adıyaman'da çok sayıda ilaç alımı sonrası fenalaşan kişi tedaviye alındı

Adıyaman'da K.A., Yunus Emre Mahallesi'nde henüz belirlenemeyen nedenle çok sayıda ilaç alıp fenalaştı; 112 ile gelen sağlık ekipleri hastaneye kaldırdı.

Yayın Tarihi: 18.09.2026 17:52
Güncelleme Tarihi: 18.09.2026 17:52

Adıyaman'da çok sayıda ilaç alımı sonrası fenalaşan kişi tedaviye alındı

Olayın özeti:

Adıyaman'ın Yunus Emre Mahallesi 29161 Sokak'ta yaşayan K.A., henüz belirlenemeyen nedenlerden dolayı çok sayıda ilaç içtikten sonra fenalaştı.

Müdahale ve sevk:

Kendini iyi hissetmeyen şahıs, 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak durumu bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından K.A., Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Soruşturma ve takip:

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

ADIYAMAN’DA, BİR KİŞİ ÇOK SAYIDA İLAÇLARLA FENALAŞARAK KALDIRILDIĞI HASTANEDE TEDAVİ ALTINA...

ADIYAMAN’DA, BİR KİŞİ ÇOK SAYIDA İLAÇLARLA FENALAŞARAK KALDIRILDIĞI HASTANEDE TEDAVİ ALTINA ALINDI.

Yazar
EDİTÖR

Mehmet Yılmaz

Ben Mehmet Yılmaz, 28 yaşındayım. İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin hırslı araştırmacı gazetecisiyim. Masa başında durmayı sevmem; sahada, meclis koridorlarında, siyasi kulislerde gerçeklerin peşindeyim. İdealist biriyim ve işimi ciddiyetle yaparım.