Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Çağatay Ulusoy'un Netflix dizisi Kübra'nın fragmanı yayınlandı! İşte detayları

Kenar mahallede yaşayan kendi halinde bir genç, geleceği öngörüyormuş gibi mesajlar aldıkça hem takipçi kitlesi hem de güçlü düşmanlar edinir. Çağatay Ulusoy’un yeni dizisi Kübra, gizemli mesajlar ve beklenmedik maceralarla dolu bir hikaye sunuyor.

Yayın Tarihi: 11.01.2024 12:12
Güncelleme Tarihi: 11.01.2024 12:54

Çağatay Ulusoy'un Netflix dizisi Kübra'nın fragmanı yayınlandı! İşte detayları

Çağatay Ulusoy'un Yeni Netflix Dizisi: Kübra

Çağatay Ulusoy'un başrolünde olduğu ve 18 Ocak'ta Netflix'te yayınlanacak olan Kübra dizisinden heyecan verici yeni bir tanıtım geldi!

Gökhan'ın Hikayesi

Gökhan, İstanbul'un kenar mahallelerinde yaşayan ve hayallerindeki kadınla evlenebilmek için hayatını düzene sokmaya çalışan genç bir adamdır. Ancak, katıldığı bir çevrimiçi platformda, Kübra adlı gizemli bir kullanıcıdan aldığı bir mesajla hayatı tamamen değişir: "Sen farklısın!". İlk başta bu mesajı önemsemeyen Gökhan, zamanla Kübra'nın kim olduğunu ve onun, beklenmedik olaylar hakkında bilgi veren mesajlarının anlamını çözmeye başlar. Gökhan için bu kabullenme, onu beklenmedik bir maceraya sürükler. Bu macerada, Gökhan'ın yanında olacak dostları kadar karşısına çıkacak düşmanları da vardır. Ve Gökhan, kendini iyi ile kötünün mücadelesi olarak gördüğü büyük bir savaşın içinde bulur.

Çağatay Ulusoy'un Nexflix dizisi Kübra'nın resmi fragmanı