DOLAR
42,93 -0,08%
EURO
50,54 -0,31%
ALTIN
5.995,25 -0,34%
BITCOIN
3.741.079,34 -0,06%

Bursa Mudanya'da eski eşini çalıştığı markette bıçakladı; şüpheli teslim oldu

Mudanya'da eski eşini çalıştığı markette bıçaklayan şüpheli kayıplara karıştı; birkaç saat sonra Emek Polis Merkezi'ne giderek teslim oldu, yaralı kadın Bursa Şehir Hastanesine sevk edildi.

Yayın Tarihi: 04.11.2025 19:01
Güncelleme Tarihi: 04.11.2025 19:01

Bursa Mudanya'da eski eşini çalıştığı markette bıçakladı; şüpheli teslim oldu

Bursa Mudanya'da markette bıçaklama: Şüpheli teslim oldu

Bursa (İHA) — Bursa'nın Mudanya ilçesinde saat 16.30 sıralarında meydana gelen olayda, eski eşiyle tartışma yaşayan bir kişi, genç kadının çalıştığı markete gelerek saldırdı.

Olayın seyri

Edinilen bilgiye göre, tartışma sırasında öfkeli adam, eski eşi Mihraç E.'yi marketin içinde bıçaklayıp olay yerinden ayrıldı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine 112 acil servis ekipleri ve çok sayıda polis sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından yaralı kadın, tedavi için Bursa Şehir Hastanesi'ne sevk edildi.

Şüphelinin teslim olması ve soruşturma

Kayıplara karışan şüpheli, birkaç saat sonra Emek Polis Merkezi'ne giderek teslim oldu. Olayla ilgili olarak polis ekipleri soruşturma başlattı ve incelemeler devam ediyor.

Olayla ilgili gelişmeler kamuoyuyla paylaşılmaya devam edecek; soruşturmanın ayrıntıları yetkili makamlarca açıklanacak.

BURSA’DA ESKİ EŞİNİ ÇALIŞTIĞI MARKETTE BIÇAKLADI

BURSA’DA ESKİ EŞİNİ ÇALIŞTIĞI MARKETTE BIÇAKLADI

BURSA’DA ESKİ EŞİNİ ÇALIŞTIĞI MARKETTE BIÇAKLADI

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı