DOLAR
42,8 0%
EURO
50,14 -0,01%
ALTIN
5.972,47 0,01%
BITCOIN
3.774.013,07 -0,18%

Bursa-Balıkesir Karayolunda Yoğun Sis: Görüş Mesafesi Yer Yer 20 Metreye Düştü

Bursa-Balıkesir karayolunda sabah saatlerinde etkili olan yoğun sis görüşü yer yer 20 metreye düşürdü; trafik ekipleri sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Yayın Tarihi: 20.12.2025 18:22
Güncelleme Tarihi: 20.12.2025 18:22

Bursa-Balıkesir Karayolunda Yoğun Sis: Görüş Mesafesi Yer Yer 20 Metreye Düştü

Bursa-Balıkesir Karayolunda Yoğun Sis Trafiği Olumsuz Etkiledi

Sabah saatlerinde görüş mesafesi ciddi oranda azaldı

Bursa-Balıkesir karayolunda sabah saatlerinde etkili olan yoğun sis, sürücülere zor anlar yaşattı. Yolda görüş mesafesinin yer yer 20 metreye kadar düştüğü kaydedildi; bu durum araçların ilerlemesini güçleştirdi.

Özellikle yüksek kesimlerde sisin etkisi arttı ve sürücüler, gördükleri görüş koşullarına göre hızlarını düşürerek ilerlemek zorunda kaldı. Trafikteki yavaşlama zaman zaman akışın yavaşlamasına neden oldu.

Trafik ekiplerinden uyarılar ve beklenen seyir

Trafik ekipleri, muhtemel kazalara karşı sürücüleri dikkatli olmaları, takip mesafesini korumaları ve sis farlarını kullanmaları konusunda uyardı. Yetkililerin uyarısı, düşük görüş koşullarında risklerin artması sebebiyle önleyici tedbirlerin önemine işaret ediyor.

Mevcut raporlara göre, yoğun sisin ilerleyen saatlerde etkisini kaybetmesi bekleniyor; ancak yetkililer, görüş mesafesi normale dönene dek temkinli olunması gerektiğini vurguladı.

Bu tür koşullarda sürücülerin hız kontrolü, takip mesafesini artırma ve uygun aydınlatma kullanımı gibi basit önlemlerle riskleri azaltabileceği belirtiliyor.

BURSA-BALIKESİR KARAYOLUNDA SABAH SAATLERİNDE ETKİLİ OLAN YOĞUN SİS, SÜRÜCÜLERE ZOR ANLAR YAŞATTI....

BURSA-BALIKESİR KARAYOLUNDA SABAH SAATLERİNDE ETKİLİ OLAN YOĞUN SİS, SÜRÜCÜLERE ZOR ANLAR YAŞATTI. GÖRÜŞ MESAFESİNİN YER YER 20 METREYE KADAR DÜŞTÜĞÜ YOLDA ARAÇLAR İLERLEMEKTE GÜÇLÜK ÇEKTİ.

BURSA-BALIKESİR KARAYOLUNDA SABAH SAATLERİNDE ETKİLİ OLAN YOĞUN SİS, SÜRÜCÜLERE ZOR ANLAR YAŞATTI....

Yazar
EDİTÖR

Fatma Öztürk

Merhaba, ben Fatma Öztürk. 26 yaşındayım, İzmir. aksiyon.com.tr Gündem için yerel yönetimler ve şehir haberlerini takip ediyorum. Benim önceliğim insan hikayeleri ve toplumsal sorunlar. Vatandaşın sesini duyurmayı seviyorum, empati yeteneğimin yüksek olduğunu söylerler.