Özer Matlı’dan Bakan Kacır’a jest
Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Başkanı Özer Matlı, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ile gerçekleştirdiği görüşme sırasında kentin köklü spor kulüplerinden Bursasporun atkısını hediye etti.
Takdim anı:
Görüşme esnasında Matlı, atkıyı Bakan Kacır’a takdim etti. Hediye anı, iki taraf arasında samimi bir ortamda gerçekleşti ve karşılıklı selamlaşma ile not edildi.
Simge ve anlamı:
Matlı’nın armağan ettiği atkı, yalnızca bir spor ürünü olmanın ötesinde Bursasporun kent hafızasında ve yerel dayanışmada taşıdığı önemi simgeliyor. Takdim, kent ile merkezi temsilciler arasındaki ilişkilerin kültürel boyutuna da işaret etti.
Görüşme kapsamında yapılan bu jest, BTSO ile bakanlık arasındaki diyaloğun bir yansıması olarak not edildi ve kentin spor kültürüne duyulan saygıyı ortaya koydu.
BURSA TİCARET VE SANAYİ ODASI (BTSO) BAŞKANI ÖZER MATLI, SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANI MEHMET FATİH KACIR’A BURSASPOR ATKISI HEDİYE ETTİ.