Bist 100
10.319,96 1%
DOLAR
32,28 -0,03%
EURO
35,1 -0,04%
ALTIN
2.454,99 0,04%

Burak Yörük'ün yeni dizi adresi belli oldu! İşte detaylar

Seversin dizisi final yapınca hayranları üzülmüştü. Burak Yörük yeni dizi Taş, Kağıt, Makas’ta Urfalı inşaat kralının oğlu rolünde. Ekin Koç, Serra Arıtürk ve Hande Ataizi de başrollerde.

Yayın Tarihi: 22.12.2023 17:20
Güncelleme Tarihi: 22.12.2023 17:20

Burak Yörük'ün yeni dizi adresi belli oldu! İşte detaylar

Seversin Dizisi Final Yaptı, Burak Yörük Yeni Projesini Açıkladı

Kanal D’nin sevilen dizisi Seversin, İlayda Alişan ve Burak Yörük’ün başrolünde izleyiciyle buluşuyordu. Ancak dizi, beklenmedik bir şekilde final kararı aldı. Seversin’in sona ermesiyle Burak Yörük’ün hayranları üzüntüye boğuldu. Peki, yakışıklı oyuncu setlere ne zaman dönecek?

Burak Yörük Taş, Kağıt, Makas Dizisinde

Birsen Altuntaş’ın duyurduğu habere göre; Burak Yörük, Kanal D için hazırlanan yeni ve iddialı bir diziyle anlaştı. Burak Yörük, MF Yapım imzalı Taş, Kağıt, Makas dizisinin kadrosuna katıldı. Oyuncu, dizide Uğraş Güneş’in yazdığı, Yusuf Pirhasan’ın yönettiği Fecir Demirkıran karakterini canlandıracak.

Burak Yörük, dizide Urfalı bir inşaat imparatorunun başına buyruk tek oğlu olarak karşımıza çıkacak. Gözüne kestirdiği her şeyi hafızasına kazıyan hipertimezi hastası olan Umut'un hikayesini anlatan dizinin diğer başrollerinde ise Ekin Koç, Serra Arıtürk ve Hande Ataizi olacak.