Bist 100
10.253,19 0%
DOLAR
32,26 0,04%
EURO
34,68 -0,05%
ALTIN
2.384,08 0,12%

Burak Özçivit, Reklam Anlaşmalarına Bir Yenisini Daha Ekledi: Hayat Finans’ın Marka Yüzü Seçildi

Burak Özçivit, Kuruluş Osman dizisinin yanı sıra reklam anlaşmalarıyla da adından söz ettiriyor. Eşi Fahriye Evcen’le bir mobilya markasının yüzü olan Özçivit, şimdi de Türkiye’nin ilk dijital bankası Hayat Finans’ın reklam filminde rol alacak.

Yayın Tarihi: 16.02.2024 10:20
Güncelleme Tarihi: 16.02.2024 10:20

Burak Özçivit, Reklam Anlaşmalarına Bir Yenisini Daha Ekledi: Hayat Finans’ın Marka Yüzü Seçildi

Burak Özçivit, yeni reklam anlaşmasıyla gündemde

“Kuruluş Osman” dizisinin başrol oyuncusu Burak Özçivit, reklam anlaşmalarına bir yenisini daha ekledi. Beş sezondur izleyicilerin beğenisini kazanan dizide Osman bey karakterini canlandıran Özçivit, aynı zamanda örnek bir aile babası olarak da tanınıyor. Türkiye’nin en güvenilir ünlülerinin sıralandığı “güven endeksinde” geçen yıl 7 basamak atlayarak 16. sıraya yerleşen Özçivit, markaların da gözdesi…

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen, mobilya markasının yüzü oldu

Yakın zamanda eşi Fahriye Evcen ile birlikte bir mobilya markasının reklam yüzü olan Özçivit, şimdi de bir bankayla el sıkıştı. Birsen Altuntaş'ın duyurduğuna göre, Ünlü oyuncu, Türkiye’nin ilk dijital bankası olan Hayat Finans'ın marka yüzü seçildi. Hayat Holding'in bankacılık sektörüne yaptığı yatırım olan markanın reklam filmi yakında çekilecek.

Burak Özçivit, reklam filminde kamera karşısına geçecek

Burak Özçivit, Hayat Finans’ın reklam filminde rol alacak. Reklam filminin çekimleri önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek. Özçivit’in başrolünde olduğu reklam filmi kısa süre sonra ekranlarda olacak.