DOLAR
42,69 0%
EURO
50,15 0%
ALTIN
5.897,7 0,01%
BITCOIN
3.849.690,75 0,11%

Bulanık’ta Halk Günü Toplantısı: Kaymakam Ömer Övünç Koşansu Vatandaşların Taleplerini Doğrudan Dinledi

Muş Bulanık'ta Kaymakam Ömer Övünç Koşansu başkanlığında düzenlenen Halk Günü'nde vatandaşlar sorun ve taleplerini iletti; hızlı çözüm için talimatlar verildi.

Yayın Tarihi: 13.12.2025 16:18
Güncelleme Tarihi: 13.12.2025 16:18

Bulanık’ta Halk Günü Toplantısı: Kaymakam Ömer Övünç Koşansu Vatandaşların Taleplerini Doğrudan Dinledi

Bulanık’ta 'Halk Günü' Toplantısı

Muş’un Bulanık ilçesinde vatandaşların sorun, talep ve şikâyetlerini doğrudan yetkililere ilettiği 'Halk Günü' toplantısı, Kaymakam Ömer Övünç Koşansu başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantı, Bulanık Kaymakamlığı toplantı salonunda düzenlendi.

Toplantı yapısı ve katılımcılar

Toplantıya katılan vatandaşlar sırayla söz alarak günlük yaşamlarını etkileyen sorunları, beklentilerini ve taleplerini Kaymakam Koşansu’ya doğrudan aktardı. İlçe kurum müdürleri de toplantıda hazır bulunarak vatandaşların taleplerini dinledi ve not aldı.

Kaymakamın değerlendirmesi ve verilen talimatlar

Toplantının başında kısa bir değerlendirme yapan Kaymakam Koşansu, vatandaşlarla bir araya gelmenin önemine vurgu yaparak, 'Kapımız da, gönlümüz de size her zaman açık' dedi. Koşansu, bürokratik mesafeden ziyade sıcak ve dinleyen bir yönetici olarak vatandaşları karşıladı ve her gelenle ilgilendiği için salonda memnuniyet oluştu.

Kaymakam Koşansu, sosyal destek, yol-altyapı çalışmaları, eğitim talepleri, sağlık hizmetlerine erişim gibi konularda anında talimatlar verdi. Bazı sorunların yerinde incelenmesi için ilgili kurumlarla aynı gün içinde çalışma yapılması planlandı. Koşansu ayrıca hükümet tarafından hayata geçirilen 'Açık Kapı, Milletin Kapısı' uygulamasının ilçe genelinde aktif şekilde sürdürüldüğünü ve taleplerin hızlı, kayıtlı biçimde çözüme kavuşturulduğunu belirtti.

Vatandaşların geri bildirimi ve takip

Toplantıya katılan vatandaşlar, sorunlarını doğrudan kaymakama iletebilmekten duydukları memnuniyeti dile getirdi. Katılımcılar sıcak ve samimi ortamın kendilerini rahat hissettirdiğini belirterek, 'Dinlenmek bile bize moral veriyor' şeklinde görüş bildirdi.

Toplantı, tüm vatandaşların görüş ve taleplerinin alınmasının ardından sona erdi. Bulanık Kaymakamlığı, Halk Günü uygulamasının düzenli aralıklarla devam edeceğini ve iletilen taleplerin takibinin yapılacağını açıkladı.

BULANIK'TA "HALK GÜNÜ" TOPLANTISI YAPILDI: SICAK BİR ORTAMDA VATANDAŞ-DEVLET BULUŞMASI

BULANIK'TA "HALK GÜNÜ" TOPLANTISI YAPILDI: SICAK BİR ORTAMDA VATANDAŞ-DEVLET BULUŞMASI

BULANIK'TA "HALK GÜNÜ" TOPLANTISI YAPILDI: SICAK BİR ORTAMDA VATANDAŞ-DEVLET BULUŞMASI

Yazar
EDİTÖR

Elif Çelik

Selam! Ben Elif Çelik, 22 yaşındayım ve Bursa'dan bağlanıyorum. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin en genciyim, yeni mezun oldum. Enerjim süper! Sosyal medya trendleri, sokak röportajları ve gençliğin nabzını tutan konular bende. Bu işe bayılıyorum!