Bist 100
10.643,58 3%
DOLAR
32,23 -0,13%
EURO
35,11 0,03%
ALTIN
2.487,93 1,39%

Bugün 23.59'a kadar bankadan 2 bin lira ödeme: Trink hesaplara aktarılacak

Bankaların Nisan ayı kampanyalarının sonuna gelindi. İş Bankası tarafından yapılan açıklamada hesaplara 2 bin lira geri iade yapılacağı konusunda son uyarılar yapılmış bulunuyor.

Yayın Tarihi: 30.04.2024 14:23
Güncelleme Tarihi: 30.04.2024 14:23

Bugün 23.59'a kadar bankadan 2 bin lira ödeme: Trink hesaplara aktarılacak

Nisan ayının son günü bankaların Nisan ayı kampanyaları için başvurular bitiyor. Her ürün ve hizmet zammının devrede olduğu şu son aylarda özellikle de bankalar tarafından sağlanan destekler cepleri doldurabiliyor. İş Bankası da her ay olduğu gibi bu ay da önemli destek sağlayan avantajlı tarifelerini sunarken, müşterisinin cebini dolduracak avantajları da açıklamaya devam ediyor. Banka tarafından yapılan uyarıda avantajlı kampanyalara dahil okmak için son gün olduğu belirtilirken, müşterinin bu kapsamda elini çabuk tutması gerekiyor. 

Yaz mevsimine sayılı bir vakit kala özellikle de Kurban Bayramı tatilini değerlendirmek isteyen birey, avantajlı tatil kampanyalarını yakından takip ediyor. Rezervasyon rakamlarının bir hayli yüksek seyrettiği şu günlerde, bankalar tarafından sunulan kampanyalar bu yükü bir nebzede olsa hgafifletmeye yarıyor. Özellikle de otel rezervasyonu yapan müşteri, yol parasını bedavaya getirmesini sağlayacak kampanyalara yöneliyor.

zam

İş Bankası da Nisan ayında otel rezervasyonu yapacak olan bireye özel olarak sağladığı geri ödeme imkanı ile müşteri arttırma yolunda önemli bir adım atmış oluyor. Bu sayede yapılan rezervasyonlara geri ödeme imkanı sağlanıyor. Banka tarafından 2 bin liraya varan geri iade kampanyası bugün son buluyor. 

İş Bankası ile ETS Tur arasında ortaklaşa başlatılan kampanya kapsamında 24 - 30 Nisan 2024 tarihleri arasında Bankamatik Kartı veya Maximum Kart ile yapılacak yapılacak alışverişlere 2  bin lira geri ödeme sunuluyor. Banka tarafından yapılan açıklamada 5 bin lira - 9 bin 999 lira arası ilk alışverişte 500 lira MaxiPuan, 10 bin lira - 19 bin 999 lira arası ilk alışverişte 1 bin lira MaxiPuan, 20 bin lira ve üzeri ilk alışverişte ise 2 bin lira MaxiPuan verileceği belirtilmiş bulunuyor. 

Yapılan rezervasyonlar için tarih aralığının Nisan- Ekim aralığında yer alması zorunluluğu mevcut iken peşin veya 3 taksitli ödemelerde geçerli olacağı belirtilmiş bulunuyor. Her yapılan yer ayırma işlemi için müşterinin 1 kere dahil olacağo kampanya alışverişin farklı kartlarla gerçekleştirilmesi durumunda, ilk ödemenin yapıldığı karta MaxiPuan yükleneceği de belirtilmiş bulunuyor.