Bist 100
10.733,95 0%
DOLAR
32,21 0,03%
EURO
35,03 0,05%
ALTIN
2.495,62 0,3%

Bu Akşam Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi’nin 8. bölümünde büyük sır perdesi aralanıyor!

Bu akşam (8 Ocak) TRT1’de Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisinin 8. bölümünde, Selahaddin’in gerçek ailesi ortaya çıkıyor. Nureddin Zengi’nin evlatlık oğlu olduğu anlaşılan Selahaddin, Kudüs’ü fethetmek için mücadele ediyor.

Yayın Tarihi: 08.01.2024 13:00
Güncelleme Tarihi: 08.01.2024 13:00

Bu Akşam Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi’nin 8. bölümünde büyük sır perdesi aralanıyor!

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 8. bölümde neler olacak?

Büyük sır ortaya çıkıyor!

TRT1’in pazartesi akşamları izleyicileri ekran başına kilitleyen Akli Film yapımı Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisinde heyecan dorukta. Bu akşam yayınlanacak 8. bölümde, dizinin ana konusunu oluşturan büyük sır nihayet gün yüzüne çıkıyor.

Dizinin geçmiş bölümlerinde, Nureddin Zengi, manevi rehberi Ömer Mella’nın işaret ettiği bir mucize sonucu, doğarken vefat eden oğlunun yerine, Fatma ve Eyyub’un çocuğu olan Selahaddin’i evlatlık almıştı. Bu sır, yıllar boyunca sadece bu dört kişinin bildiği bir gizem olarak kalmıştı. Nureddin Zengi, Selahaddin’i öz oğlu gibi sevmiş ve onu hem maddi hem de manevi anlamda varisinin ilan etmişti. Ancak süt anneliği konusunun ortaya çıkmasıyla, sır perdesi kalkmış ve birçok kişi bu olayın peşine düşmüştü. Bu sırrı çözmek için uğraşan ve gerçeği öğrenen tek kişi ise, Nureddin Zengi’nin kardeşi ve düşmanı Nusreddin olmuştu. Nusreddin, elde ettiği bu bilgiyle, Nureddin Zengi’yi istediği gibi yönlendirebileceğini sanmıştı. Ancak olaylar beklediği gibi gelişmemişti.

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi’nin bu akşam yayınlanacak olan 8. bölümünde, Nureddin Zengi, Necmeddin Eyyub, Fatma ve Ömer Mella’nın bildiği bu sır, herkesin önünde açıklanacak ve Selahaddin’in aslında Zengi soyundan gelmediği ortaya çıkacak. Bu şok edici gerçek, dizinin gidişatını nasıl etkileyecek? Selahaddin, kendisini bekleyen yeni tehlikelerle nasıl başa çıkacak? Haçlılara karşı verdiği mücadelede, Kudüs’ü fethetme hayalini gerçekleştirebilecek mi? Tüm bu soruların cevabı, bu akşam TRT1’de ekrana gelecek Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi’nin 8. bölümünde.