Bozüyük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Genç Erkekler Hentbolda İl Birincisi Oldu
Kaymakamlık Makamında Kabul ve Başarı Belgesi Töreni
Bozüyük ilçesinde düzenlenen Okul Sporları Genç Erkekler Hentbol yarışmasında il birinciliğini elde eden Bozüyük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve sporcuları, makamında kabul edilerek ödüllendirildi.
Törende yer alan isimler arasında Bozüyük Kaymakamı Adem Öztürk ile Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürü Servet Çetinkaya bulunuyordu. Kabul programında il birinciliği başarısı nedeniyle sporculara başarı belgeleri takdim edildi ve ekibi çalıştıran öğretmenler tebrik edildi.
Programda, okul sporlarının gençlerin hem fiziksel hem sosyal gelişimine sağladığı katkıya vurgu yapıldı. Törende yapılan değerlendirmede, elde edilen başarının disiplinli çalışma ve takım ruhu sonucu olduğu ifade edildi; bu unsurların genç sporcuların performansında belirleyici olduğu kaydedildi.
Bozüyük Kaymakamı Adem Öztürk, kabul sırasında şunları söyledi: "Elde ettiğiniz bu başarı hem okulumuz hem de ilçemiz adına gurur vericidir. Sizleri bu noktaya taşıyan öğretmenlerimizi ve sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum."
Bu tür ödül ve takdir toplantılarının, okulların spor kültürünü güçlendirmeye ve gençlerin gelişimini desteklemeye yönelik önemli bir adım olduğu vurgulandı. İlçe yetkilileri, başarıyı sağlayan ekip ve eğitim kadrosunun motivasyonunun korunmasının önemine dikkat çekti.
BİLECİK’TE HENTBOL İL BİRİNCİLERİ ÖDÜLLENDİRİLDİ