Bist 100
10.319,96 1%
DOLAR
32,26 -0,07%
EURO
35,1 -0,05%
ALTIN
2.456,03 0,09%

Birkan Sokullu, Ayşe Övür’ün Romanından Uyarlanan Zamanın Kapıları’nda Sinan karakterini canlandıracak!

Birkan Sokullu, Ayşe Övür’ün romanından uyarlanan Zamanın Kapıları dizisinde yazılımcı ve yazar Sinan’ı oynayacak. Dizinin kadın başrolü henüz belli değil.

Yayın Tarihi: 02.02.2024 09:53
Güncelleme Tarihi: 02.02.2024 09:54

Birkan Sokullu, Ayşe Övür’ün Romanından Uyarlanan Zamanın Kapıları’nda Sinan karakterini canlandıracak!

Birkan Sokullu'nun yeni dizisi Zamanın Kapıları için heyecanlı bekleyiş

Ünlü oyuncu Birkan Sokullu, son olarak Yüzyıllık Mucize ve Aşk Sanatı filmlerinde izleyiciyle buluşmuştu. Şimdi ise Med Yapım ve beIN CONNECT ortaklığıyla Tod adlı dijital platformda yayınlanacak olan yeni bir dizide başrol oynayacak.

Zamanın Kapıları: İstanbul'un Öteki Yüzü

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Birkan Sokullu, Med Yapım'ın yeni dizisinde, gizemli bir kitap yazan ve yazılım sektörünün tanınmış ismi olan Sinan karakterine hayat verecek. Dizi, Ayşe Övür'ün Zamanın Kapıları: İstanbul'un Öteki Yüzü adlı romanından uyarlanıyor. Dizinin senaryosunu Büşra Cebe kaleme alırken, yönetmen koltuğunda ise blutv'nin sevilen dizisi Magarsus'un yönetmeni Yunus Ozan Korkut oturuyor.

Dizinin kadın başrolü kim olacak?

Zamanın Kapıları dizisinin şimdiden büyük bir ilgi gördüğü ve merakla beklenildiği biliniyor. Dizinin kadın başrolü için ise henüz net bir açıklama yapılmadı. Ancak daha önce Cansu Dere'ye teklif götürüldüğü ve görüşmelerin devam ettiği söyleniyor. Dizinin diğer oyuncuları da yakında belli olacak.