Bist 100
10.643,58 3%
DOLAR
32,22 0,05%
EURO
35,35 0,21%
ALTIN
2.508,48 0,82%

Birkan Sokullu, Ayşe Övür’ün Romanından uyarlanan yeni diziye hazırlanıyor! Partneri kim olacak? İşte dizinin detayları

Birkan Sokullu, Ayşe Övür’ün romanından uyarlanan “Zamanın Kapıları” dizisinde başrol oynayacak. Partneri henüz belli olmayan Sokullu, İstanbul’un gizemli yüzünü keşfedecek.

Yayın Tarihi: 16.02.2024 09:25
Güncelleme Tarihi: 16.02.2024 09:25

Birkan Sokullu, Ayşe Övür’ün Romanından uyarlanan yeni diziye hazırlanıyor!  Partneri kim olacak? İşte dizinin detayları

Birkan Sokullu’nun yeni dizisi için partneri belli oldu mu?

Ünlü oyuncu Birkan Sokullu, son dönemin popüler yazarlarından Ayşe Övür'ün “Zamanın Kapıları: İstanbul’un Öteki Yüzü” adlı romanından uyarlanacak olan yeni bir dizide başrol oynamaya hazırlanıyor. Sokullu, daha önce Netflix’in sevilen dizisi "Aşk Sanatı"nda Esra Bilgiç ile birlikte kamera karşısına geçmişti.

“Zamanın Kapıları” dizisinin kadrosu şekilleniyor

Med Yapım tarafından hazırlanan ve beIN CONNECT'in dijital platformu Tod’da yayınlanacak olan “Zamanın Kapıları” dizisinin kadrosunda kimler olacak? Dizinin başrol erkek oyuncusu Birkan Sokullu’ya eşlik edecek olan kadın oyuncu henüz kesinleşmedi. Ancak Birsen Altuntaş'ın haberien göre, kulislerde Hazal Kaya'nın bu rol için görüşmelerde olduğu ve imzaya yakın olduğu yönünde.

Birkan Sokullu, Ayşe Övür’ün Romanından uyarlanan yeni diziye hazırlanıyor!  Partneri kim olacak? İşte dizinin detayları

“Zamanın Kapıları” dizisinin konusu ne?

“Zamanın Kapıları” dizisi, gizemli bir kitabın yazarı olan ve yazılım sektöründe tanınan Sinan’ın, hayatına giren Nevra ile yaşadığı maceraları anlatıyor. Sinan ve Nevra, kitabın içindeki ipuçlarını takip ederek, İstanbul’un bilinmeyen yüzünü keşfediyorlar. Dizinin yönetmen koltuğunda ise, blutv’nin beğeni toplayan dizisi "Magarsus"u da yöneten Yunus Ozan Korkut oturuyor. Dizinin çekimlerine mart ayında başlanması planlanıyor.