Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Bir sevdadır dizisi'nin gardiyan Nebahati Yeliz Akkaya oldu!

Bir Sevdadır dizisi, futbolcu Yasin ile Yeşil’in aşkını anlatıyor. Dizinin yönetmeni Yıldız Aşanboğa, görüntü yönetmeni Gökhan Tanış. Oyuncu kadrosunda Sude Zülal Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Yeliz Akkaya ve daha birçok usta isim var.

Yayın Tarihi: 30.12.2023 18:18
Güncelleme Tarihi: 30.12.2023 18:20

Bir sevdadır dizisi'nin gardiyan Nebahati Yeliz Akkaya oldu!

Bir Sevdadır: Hayat futbola benzer

TRT 1’in yeni sezonun en iddialı yapımlarından biri olan Bir Sevdadır dizisinin çekimlerine devam ediliyor. Bozdağ Film’in imzasını taşıyan dizinin hikayesi, futbol felsefesini temel alıyor. Her maçta milyonların sevgisini kazanan ünlü futbolcu Yasin ile kaderine karşı koyan Yeşil’in etkileyici aşkını konu ediniyor.

Bir Sevdadır’ın yönetmeni ve görüntü yönetmeni kim?

Dizinin yönetmen koltuğunda Yıldız Aşanboğa oturuyor. Görüntü yönetmenliğini ise Gökhan Tanış yapıyor. Dizinin senaryosunu ise Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem kaleme alıyor.

Bir Sevdadır’ın oyuncu kadrosu

Dizinin başrollerinde Sude Zülal Güler ve Feyyaz Şerifoğlu yer alıyor. Yeşil ve Yasin’in tutkulu aşkını canlandıran ikiliye son katılan isim ise Yeliz Akkaya oldu. Akkaya, dizide Gardiyan Nebahat karakterine hayat veriyor. Dizinin diğer oyuncuları arasında ise Ekin Mert Daymaz, Ekin Aksoy, Sinan Tuzcu, Sinem Uslu, Doğukan Polat, Merve Şeyma Zengin, Meral Çetinkaya ve Ahmet Yenilmez gibi usta isimler bulunuyor.