Bilecik U13 Ligi: Bozüyükspor U13 oyuncuları hakem iddiasıyla 1 dakika topa dokunmayarak protesto etti

Bilecik U13 Gençler Ligi'nde Bozüyükspor U13 oyuncuları, hakem Mehmet A.'nın küfür ettiği iddiasıyla 4. haftada 1 dakika topa dokunmayarak protesto yaptı.

Yayın Tarihi: 04.06.2026 13:01
Güncelleme Tarihi: 04.06.2026 13:43

Bilecik U13 Ligi: Bozüyükspor U13 oyuncuları hakem iddiasıyla 1 dakika topa dokunmayarak protesto etti

Bilecik U13 Ligi'nde Bozüyükspor oyuncularından 1 dakikalık top protestosu

Bilecik U13 Gençler Ligi 3. hafta maçında oynanan Bozüyükspor - Vitraspor karşılaşmasını Vitraspor 2-1 kazandı. Üçüncü haftadaki bu müsabakanın ardından Bozüyüksporlu oyuncular, hakem Mehmet A. tarafından kendilerine küfür edildiğini iddia etti.

Bu iddia üzerine Bozüyükspor U13 takımı, ligdeki 4. haftada Bozüyük Gücüspor ile oynadıkları maçta maçın başlama düdüğünden itibaren 1 dakika boyunca topa dokunmayarak protesto gerçekleştirdi.

Antrenör Berkay Kurt'un değerlendirmesi

Bozüyükspor antrenörü Berkay Kurt yaşananın kulübü ve aileleri derinden üzdüğünü belirtti. Kurt, genç oyuncuların spor yaparken kötü alışkanlıklardan uzak durmasının hedeflendiğini ve benzer olayların tekrar yaşanmamasını umduklarını ifade etti.

MİNİKLER KENDİLERİNE HAKEMİN 'KÜFÜR ETTİĞİ' İDDİASIYLA 1 DAKİKA BOYUNCA TOPA VURMADILAR

MİNİKLER KENDİLERİNE HAKEMİN 'KÜFÜR ETTİĞİ' İDDİASIYLA 1 DAKİKA BOYUNCA TOPA VURMADILAR

Yazar
EDİTÖR

Ömer Çetin

Ben Ömer Çetin, 29 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Spor editörüyüm. Objektif olmaya çalışırım ama tutkumu gizleyemem. Futbol transferleri, maç analizleri ve kulüp iç gelişmeleri benden sorulur. Arada biraz polemik yaratmayı da severim!