Galatasaray Konyaspor sınavına Metin Oktay'ta son prova yaptı

Galatasaray, Süper Lig 10 hafta Konyaspor maçı öncesi Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri'nde Okan Buruk yönetiminde çalıştı, hazırlıklar yarın tamamlanacak.

Yayın Tarihi: 28.10.2026 15:49
Güncelleme Tarihi: 28.10.2026 15:49

Galatasaray Konyaspor sınavına Metin Oktay'ta son prova yaptı

antrenman raporu:

Galatasaray, Trendyol Süper Lig 10. hafta kapsamında deplasmanda karşılaşacağı Konyaspor maçının hazırlıklarına Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri'nde başladı. Antrenmanı Teknik Direktör Okan Buruk yönetti.

antrenmanın içeriği:

Seans dinamik ısınma çalışmalarıyla açıldı. Ardından ekip, üç grup halinde uygulanan 8'e 2 pas çalışması ile pas yoğunluğu ve hızlı top dönüşlerine odaklandı. Bu bölümün ardından topa sahip olma odaklı çalışmalar yürütüldü ve idman çift kale maçla tamamlandı.

hazırlık programı ve yolculuk:

Sarı-kırmızılılar, hazırlıklarını yarın saat 13.00'te yapacakları antrenmanla sonlandıracak ve hemen ardından Konya'ya hareket edecek. Teknik ekip son idmanda oyuncu kondisyonu ve maç taktikleri üzerinde son rötuşları yapacak.

Uygulanan antrenman formatları, takımın maç temposuna adapte olma ve topla kalabalık alanda etkin olma hedefini yansıtıyor; çift kale oyunlar özellikle rekabetçi mücadeleleri test etmeye yönelik kullanıldı.

GALATASARAY, TRENDYOL SÜPER LİG'İN 10. HAFTASINDA KONYASPOR İLE DEPLASMANDA OYNAYACAĞI MAÇIN...

GALATASARAY, TRENDYOL SÜPER LİG'İN 10. HAFTASINDA KONYASPOR İLE DEPLASMANDA OYNAYACAĞI MAÇIN HAZIRLIKLARINA YAPTIĞI ANTRENMANLA BAŞLADI.

Yazar
EDİTÖR

Ömer Çetin

Ben Ömer Çetin, 29 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Spor editörüyüm. Objektif olmaya çalışırım ama tutkumu gizleyemem. Futbol transferleri, maç analizleri ve kulüp iç gelişmeleri benden sorulur. Arada biraz polemik yaratmayı da severim!