Bilecik'te 'Hayal Panosu' etkinliği gençlerin katılımcılığını güçlendirdi

BŞEÜ Çocuk Gelişimi Kulübü ve BİÇOK tarafından Bilecik Kent Konseyi'nde düzenlenen 'Hayal panosu' etkinliği, gençlerin hedeflerini paylaşmasını ve katılımcılığı güçlendirmeyi amaçladı.

Yayın Tarihi: 06.01.2026 09:23
Güncelleme Tarihi: 06.01.2026 09:23

Bilecik'te 'Hayal Panosu' etkinliği gençlerin katılımcılığını güçlendirdi

Bilecik'te 'Hayal Panosu' etkinliği gerçekleştirildi

Bilecik Kent Konseyi ev sahipliğinde, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi (BŞEÜ) Çocuk Gelişimi Kulübü tarafından planlanan ve Bilecik İletişim ve Çocuk Odaklı Kulüp (BİÇOK) tarafından uygulanan 'Hayal panosu' etkinliği Kent Konseyi'nde gerçekleştirildi.

Etkinliğin içeriği

Etkinlik kapsamında katılımcılar kendi hayallerini, hedeflerini ve gelecek beklentilerini paylaşma fırsatı buldu. Çalışma, birlikte düşünme ve üretme kültürünü desteklemeye yönelik atölye çalışmaları ve paylaşımları içerdi.

Katkılar ve değerlendirme

Organizatörler, etkinliğin katılımcılık anlayışını güçlendirdiğini ve gençlerin sosyal gelişimine katkı sağladığını belirtti. Etkinlik aynı zamanda paydaşlar arasındaki iş birliğini artırmaya odaklandı.

Seyfi Özgen, "Etkinliği gerçekleştiren BİÇOK ekibine ve etkinliğe katılım sağlayan tüm paydaşlara teşekkür ederiz" dedi.

BİLECİK’TE ‘HAYAL PANOSU’ ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

BİLECİK’TE ‘HAYAL PANOSU’ ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

BİLECİK’TE ‘HAYAL PANOSU’ ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Yazar
EDİTÖR

Mustafa Şahin

Adım Mustafa Şahin, 33 yaşındayım. İstanbul'da yaşıyorum. aksiyon.com.tr'de Gündem editörüyüm, uzmanlık alanım güvenlik ve savunma politikaları. Ciddi ve disiplinli biriyim. Okuyucularımıza derinlemesine analizler ve özel dosyalar hazırlamayı seviyorum.