Bilecik'te Gökalp Şener Başkanlığında Asayiş Toplantısı
Bilecik İl Emniyet Müdürü Gökalp Şener başkanlığında, İl Emniyet Müdür Yardımcıları, ilgili birim amirleri ve merkez mahalle muhtarlarının katılımıyla Polisevi Şube Müdürlüğü’nde asayiş toplantısı gerçekleştirildi.
Toplantının gündemi ve değerlendirmeler
Toplantıda, muhtarlarla yürütülen çalışmalar kapsamlı şekilde ele alındı. İl genelindeki genel güvenlik, asayiş ve trafik konuları değerlendirildi ve katılımcılar arasında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
Mahallelerde yaşanan sorunlar, vatandaş talepleri ve güvenliğin artırılmasına yönelik yapılabilecek çalışmalar masaya yatırıldı; uygulamadaki eksikler ve öncelikli müdahale alanları üzerinde duruldu.
İş birliği ve koordinasyon vurgusu
Toplantıda, emniyet birimleri ile muhtarlar arasındaki iş birliğinin önemi vurgulandı. Kamu düzeninin sağlanması ve suçla mücadelede koordinasyonun artırılması yönünde değerlendirmeler yapılarak, sahada daha etkin bir eşgüdüm sağlanmasının yolları konuşuldu.
Katılımcılar, yerel ihtiyaçlara yönelik çözüm odaklı adımların atılması ve vatandaşların güvenlik algısının güçlendirilmesi amaçlarıyla ortak çalışmanın sürdürülmesi konusunda mutabık kaldı.
BİLECİK’TE EMNİYET VE MUHTARLAR ASAYİŞ TOPLANTISINDA BULUŞTU