Bilecik'te Esnaf ve Sanatkârların Sorunları Vali Faik Oktay Sözer Başkanlığında Ele Alındı

Bilecik Valisi Faik Oktay Sözer, esnaf odası başkanlarıyla ekonomik koşullar, finansmana erişim ve bürokratik süreçler başta olmak üzere esnaf taleplerini değerlendirdi.

Yayın Tarihi: 10.04.2026 10:12
Güncelleme Tarihi: 10.04.2026 10:12

Bilecik'te Esnaf ve Sanatkârların Sorunları Vali Faik Oktay Sözer Başkanlığında Ele Alındı

Bilecik'te esnaf ve sanatkârların sorunları, talepleri gündeme alındı

Bilecik Valisi Faik Oktay Sözer, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nde il genelindeki esnaf odası başkanlarıyla bir araya geldi. Toplantıda, esnaf ve sanatkârların faaliyetlerini etkileyen bir dizi konu detaylı şekilde ele alındı.

Gündemdeki başlıklar

Toplantıda ön plana çıkan konular arasında ekonomik şartlar, iş hacmindeki dalgalanmalar ve mesleki faaliyetlerde karşılaşılan yapısal sorunlar yer aldı. Esnaf temsilcileri, özellikle finansmana erişim, işyeri faaliyetlerindeki bürokratik süreçler ve sektörel ihtiyaçlara yönelik talepleri gündeme taşıdı.

Görüşmeler sırasında dile getirilen sorunlara ilişkin çeşitli çözüm önerileri değerlendirildi. Kurumlar arası iş birliğinin güçlendirilmesi gerektiği, yerel düzeyde ihtiyaçların daha hızlı karşılanmasına yönelik adımların atılmasının önemi vurgulandı.

Değerlendirmeler ve atılacak adımlar

Toplantıda, çözüm süreçlerinin takip edileceği ve ilgili kamu birimleriyle koordinasyonun artırılacağı belirtildi. Vali Faik Oktay Sözer konuyla ilgili olarak, "Esnaf ve sanatkârlarımızın karşılaştığı her türlü sorunun çözümü için ilgili kurumlarımızla koordineli şekilde çalışmayı sürdürüyoruz. Taleplerin tamamı titizlikle değerlendirilecektir" ifadelerini kullandı.

Karşılıklı görüş alışverişiyle geçen toplantı, iletilen taleplerin ve önerilerin değerlendirilmesinin ardından sona erdi.

BİLECİK’TE ESNAF VE SANATKÂRLARIN SORUN VE TALEPLERİ GÜNDEME ALINDI

BİLECİK’TE ESNAF VE SANATKÂRLARIN SORUN VE TALEPLERİ GÜNDEME ALINDI

BİLECİK’TE ESNAF VE SANATKÂRLARIN SORUN VE TALEPLERİ GÜNDEME ALINDI

Yazar
EDİTÖR

Ahmet Demir

Ben Ahmet Demir, 30 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin 'son dakika' uzmanıyım diyebilirsiniz. Kriz anları benim işim. En stresli anlarda soğukkanlılığımı korurum ve en hızlı, en doğru bilgiyi almak için uğraşırım. Pratik çözümler benden sorulur.