DOLAR
42,54 0%
EURO
49,62 0%
ALTIN
5.758,63 0%
BITCOIN
3.910.349,53 0%

Bilal Erdoğan, Elazığ'da Mescid-i Aksa Kur'an Kursu'nun açılışını gerçekleştirdi

Bilal Erdoğan, Elazığ'da Mescid-i Aksa Kur'an Kursu'nun açılışını yaptı; program Kur'an tilaveti, gösteriler ve dua ile sürdü; Erdoğan İpek Yolu Merkezi'ni de ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 18.10.2025 17:42
Güncelleme Tarihi: 18.10.2025 17:42

Bilal Erdoğan, Elazığ'da Mescid-i Aksa Kur'an Kursu'nun açılışını gerçekleştirdi

Bilal Erdoğan, Elazığ'da Mescid-i Aksa Kur'an Kursu'nun açılışını gerçekleştirdi

Program akışı ve açılış

İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan, Elazığ'da Mescid-i Aksa Kur'an Kursu'nun açılış törenine katıldı.

İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından yapılan Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Programda öğrenciler çeşitli gösteriler sundu ve İl Müftüsü Yusuf Bingöl dua etti.

Programın devamında Bilal Erdoğan ile beraberindekiler açılış kurdelesini kesti.

Ziyaret ve katılımcılar

Açılışın ardından Bilal Erdoğan, İpek Yolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi'ni ziyaret ederek yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Açılışa, Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, AK Parti Elazığ milletvekilleri Erol Keleş, Ejder Açıkkapı ve Mahmut Rıdvan Nazırlı, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Mescid-i Aksa Kur'an Kursu'nun açılışı, yerel düzeyde eğitim ve gençlik faaliyetlerine katkı sunan bir adım olarak değerlendirildi.

İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan, Elazığ'da Mescid-i Aksa Kur'an Kursu'nun...

İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan, Elazığ'da Mescid-i Aksa Kur'an Kursu'nun açılışını gerçekleştirdi.

İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan, Elazığ'da Mescid-i Aksa Kur'an Kursu'nun...

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı