Beyrut'ta Şiddetli Patlama: İsrail Ordusu Sorumluluğu Üstlendi

Beyrut'ta Hizbullah'ın kalesinde gerçekleşen patlamada 12 kişi hayatını kaybetti. İsrail Ordusu olayın arkasında olduğunu açıkladı.

Yayın Tarihi: 30.07.2024 22:45
Güncelleme Tarihi: 30.07.2024 22:45

Beyrut'ta Şiddetli Patlama: İsrail Ordusu Sorumluluğu Üstlendi

Beyrut'ta Patlama

Lübnan'ın başkenti Beyrut'un Dahiye bölgesinde büyük bir patlama meydana geldi. AA muhabirinin bildirdiğine göre, saldırı işlek caddelerde bulunan çok sayıda binaya yönelik gerçekleştirildi.

Olay Yerinde Panik

Patlamanın ardından bölgeden büyük dumanlar yükseldi ve halk arasında yoğun bir panik yaşandı. Olayın hemen ardından müdahale ekipleri bölgeye sevk edildi.

İsrail Ordusu'ndan Açıklama

İsrail Ordusu, yaptığı resmi açıklamada, patlamanın sorumlusunun kendileri olduğunu belirtti. Açıklamada, Mecdel Şems bölgesinde 12 kişinin yaşamını yitirdiği ve birçok İsraillinin ölümünden sorumlu tutulan bir Hizbullah komutanının hedef alındığı ifade edildi. Ancak hedef alınan Hizbullah komutanının ismi ve saldırının detayları hakkında bilgi verilmedi.

Detayların gelmesiyle birlikte olaya ilişkin gelişmelerin takip edilmesi bekleniyor.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı