DOLAR
42,95 -0,06%
EURO
50,36 -0,13%
ALTIN
5.991,47 0,17%
BITCOIN
3.793.729,68 -0,46%

Beylikdüzü Ambarlı Limanı'nda tır şoförlerinin giriş kapama eylemi trafiği durma noktasına getirdi

Beylikdüzü Ambarlı Limanı'nda tır şoförleri, 10 gündür sürdüğünü iddia ettikleri uzun beklemelere tepki olarak bir firmanın girişini kapattı; eylem bölgede trafiği durma noktasına getirdi.

Yayın Tarihi: 30.12.2025 21:25
Güncelleme Tarihi: 30.12.2025 22:16

Beylikdüzü Ambarlı Limanı'nda tır şoförlerinin giriş kapama eylemi trafiği durma noktasına getirdi

Beylikdüzü Ambarlı Limanı'nda eylem ve trafik

Beylikdüzü Ambarlı limanında tır şoförleri, 10 gündür yaşandığını iddia ettikleri uzun bekleme sürelerine tepki göstermek amacıyla liman içerisindeki bir işletmenin girişini kapattı. Eylem nedeniyle bölgede trafik durma noktasına geldi.

Eylem sırasında yolda bekleyenler ve çevredekiler tepkilerini korna çalarak dile getirdi; bazı vatandaşlar bir saati aşkın süre trafikte beklediklerini bildirdi.

Yerel vatandaşların tepkileri

Bölgede yaşayan ve mağdur olduğunu ifade eden bir vatandaş, "Bizim evimizde o tarafta ve yol kapalı olduğu için bizde gidemiyoruz ve çok mağduruz" dedi. Başka bir vatandaş da "Bütün insanlar burada mağdur" diye konuştu.

Yolda bekleyen bir başka kişi de "45 dakikadır bekliyorum. Burası limanın trafiği. Sağ olsunlar mahvettiler bizi" şeklinde tepki gösterdi.

Tır şoförlerinin gerekçesi

Sürücüler, limanda konteyner almak için bekleme sürelerinin uzun sürdüğünü belirterek eylem gerçekleştirdiklerini ifade etti. Bir tır şoförü, "Millet evine gidecek gidemiyor. Bıktık artık yapamıyoruz. 8 saattir bir konteyner almışız daha" dedi.

Olayın etkisi

Eylem nedeniyle bölgedeki trafik durdu ve sürücüler ile bölge sakinleri trafikte beklemek zorunda kaldı.

BEYLİKDÜZÜ AMBARLI LİMANINDA TIR ŞOFÖRLERİ, 10 GÜNDÜR YAŞANDIĞI İDDİA EDİLEN UZUN BEKLEME...

BEYLİKDÜZÜ AMBARLI LİMANINDA TIR ŞOFÖRLERİ, 10 GÜNDÜR YAŞANDIĞI İDDİA EDİLEN UZUN BEKLEME SÜRELERİNE TEPKİ GÖSTERMEK AMACIYLA LİMAN İÇERİSİNDEKİ BİR İŞLETMENİN GİRİŞİNİ KAPATTI. GİRİŞİ KAPATAN TIR ŞOFÖRLERİ LİMANDA PROTESTO GERÇEKLEŞTİRDİ. EYLEM NEDENİYLE BÖLGEDE TRAFİK DURMA NOKTASINA GELDİ.

BEYLİKDÜZÜ AMBARLI LİMANINDA TIR ŞOFÖRLERİ, 10 GÜNDÜR YAŞANDIĞI İDDİA EDİLEN UZUN BEKLEME...

Yazar
EDİTÖR

Zeynep Kaya

Merhaba, ben Zeynep Kaya. 25 yaşındayım, İzmir'den çalışıyorum. aksiyon.com.tr Gündem kategorisinde veri gazeteciliği yapıyorum. Rakamlar benim işim. Anketlerin, istatistiklerin dilini halkın anlayacağı şekilde haberleştiriyorum. Genelde sessiz ama çok dikkatli bir yapıya sahibim.