Bist 100
10.643,58 3%
DOLAR
32,21 -0,22%
EURO
35,12 -0,22%
ALTIN
2.492,01 1,55%

“Beyaz Zambak” Setinden bebek heyecanı: İsmail Ege Şaşmaz bebek bekliyor! Bebeğin cinsiyeti belli oldu mu?

Ünlü oyuncu İsmail Ege Şaşmaz, Makedonya’da çekilen “Beyaz Zambak” dizisinden kız bebeği için izne ayrılıyor. Dizi, Bosna Savaşı’nın gerçek kahramanını ve Srebrenitsa Soykırımı’nı anlatıyor.

Yayın Tarihi: 25.12.2023 21:13
Güncelleme Tarihi: 25.12.2023 21:13

“Beyaz Zambak” Setinden bebek heyecanı: İsmail Ege Şaşmaz bebek bekliyor! Bebeğin cinsiyeti belli oldu mu?

Ünlü oyuncu, dizi setinden bebek için izne ayrılıyor… Kız çocuk bekliyor

Bebek müjdesi ardı ardına geliyor. Ünlü oyuncu çift Berk Oktay ve Yıldız Çağrı Atiksoy da bebek bekledikleri haberinden sonra, “Yargı” dizisinin başrol oyuncusu Kaan Urgancıoğlu baba olmuştu. Birsen Altuntaş'ın haberine göre, bebeğine kavuşmak için gün sayan bir başka ünlü oyuncu ise İsmail Ege Şaşmaz… Eşi Hande Ünal'ın yeni yılın başlarında doğum yapması planlanan Şaşmaz, Makedonya’da TRT’nin dijital platformu tabii’nin “Beyaz Zambak” dizisinde oynuyor. Başarılı oyuncu, yılbaşı öncesinde doğum için İstanbul’a gelecek.

“Beyaz Zambak” Bosna Savaşı’nın gerçek kahramanını anlatıyor

Öte yandan, Üsküp, Ohri, Veles, Tetova, Bitola ve Gostivar’da çekimleri devam eden “Beyaz Zambak”, 1992-95 yılları arasında yaşanan Bosna Savaşı’nda tarihin akışını değiştiren gerçek bir kahramanın etkileyici hikâyesini konu alıyor. Dark Planet - Uğur Uzunok yapımı dizinin yönetmenliğini Selahattin Sancaklı üstleniyor. Uğur Uzunok, Abdulhamit Işık ve Esma Koç’un kaleme aldığı dizinin senaryosu, Srebrenitsa Soykırımı’na odaklanıyor. İsmail Ege Şaşmaz'ın başrolünde yer aldığı “Beyaz Zambak”'ta, Gürkan Uygun, Hakan Boyav, Kubilay Tuncer, Hazım Körmükçü, Taha Baran Özbek, İdris Nebi Taşkan, Gökhan Gencebay ve Caner Kurtaran gibi isimler rol alıyor.