Beş yıllık ilişkide şiddet iddiası: kamera kayıtları sonrası şüpheli tutuklandı

Adana'da 5 yıldır birlikte yaşadığı sevgilisini para kazanmadığı gerekçesiyle darbettiği iddia edilen Vedat B., güvenlik görüntüleri sonrası yakalanıp tutuklandı.

Yayın Tarihi: 10.08.2026 09:52
Güncelleme Tarihi: 10.08.2026 09:52

Beş yıllık ilişkide şiddet iddiası: kamera kayıtları sonrası şüpheli tutuklandı

Olayın gelişimi:

Adana'nın Seyhan ilçesi Karasoku Mahallesi'nde meydana gelen olayda, birlikte yaşadığı kişi tarafından darbedildiğini ileri süren S.M. (28), savcılığa giderek şikayette bulundu. Şikayette, 2024 ve 2025 yıllarına ait olduğu belirtilen ve darbedilme anlarını gösterdiği öne sürülen güvenlik kamerası görüntüleri de delil olarak sunuldu.

Şikayet sonrasında sosyal medyada ve yakın çevresinde paylaşılan görüntülerde, iddialara göre Vedat B. (33)'nin sevgilisinin saçını çekerek yerde sürüklediği ve darbettiği anlar yer aldı. Mağdurun paylaşımları, yetkililerden yardım talebini de içeriyordu.

Mağdurun şikayeti ve alınan önlemler:

İddiaların ardından yürütülen soruşturma kapsamında savcılık, şüpheli hakkında 1 ay süreyle uzaklaştırma kararı verdi. Mağdurun sunduğu görüntüler soruşturmanın temel delilleri arasında sayıldı ve kolluk birimleri olaya ilişkin çalışma başlattı.

Soruşturma ve yasal süreç:

Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin saklandığı adreste yakalanarak gözaltına aldı. Emniyetteki ifadesinde suçlamaları kabul ettiği belirtilen Vedat B.'nin, "Aileme ve bana hakaret ettiği için darp ettim" dediği öğrenildi.

Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından şüpheli adliyeye sevk edildi ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

ADANA’DA 5 YILDIR BİRLİKTE YAŞADIĞI SEVGİLİSİ S.M.’Yİ PARA KAZANMADIĞI GEREKÇESİYLE DARBETTİĞİ ÖNE...

ADANA’DA 5 YILDIR BİRLİKTE YAŞADIĞI SEVGİLİSİ S.M.’Yİ PARA KAZANMADIĞI GEREKÇESİYLE DARBETTİĞİ ÖNE SÜRÜLEN VEDAT BAYTAŞ TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ.

Yazar
EDİTÖR

Elif Çelik

Selam! Ben Elif Çelik, 22 yaşındayım ve Bursa'dan bağlanıyorum. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin en genciyim, yeni mezun oldum. Enerjim süper! Sosyal medya trendleri, sokak röportajları ve gençliğin nabzını tutan konular bende. Bu işe bayılıyorum!