Bayırköy’de kapalı ve ısıtmalı 'Akıllı Durak' hizmete açıldı

Bilecik'in Bayırköy beldesinde kapalı, ısıtmalı ve 7/24 güvenlik kameralı yeni Akıllı Durak vatandaşların kullanımına sunuldu.

Yayın Tarihi: 20.11.2025 12:30
Güncelleme Tarihi: 20.11.2025 12:30

Bayırköy’de kapalı ve ısıtmalı 'Akıllı Durak' hizmete açıldı

Bayırköy'de kapalı ve ısıtmalı 'Akıllı Durak' hizmete açıldı

Bilecik'in Bayırköy beldesinde, toplu taşıma bekleme konforunu artırmak amacıyla Bayırköy Belediyesi tarafından eski durağın yenilenmesi sonucu modern bir Akıllı Durak belde halkının kullanımına sunuldu.

Durak özellikleri

Yeni durak, kapalı bir yapı içinde hizmet veriyor ve ısıtma sistemi ile soğuk dönemlerde bekleyenlere konfor sağlıyor. Ayrıca durağa entegre edilen 7/24 kayıt yapan güvenlik kameraları ile çevresel güvenliğin artırılması hedefleniyor.

Belediye açıklaması

Bayırköy Belediye Başkanı Aykut Dilsiz konuyla ilgili olarak, 'Kış aylarında vatandaşlarımızın daha sıcak ve güvenli bir ortamda toplu taşıma araçlarını bekleyebilmesi için tasarlanan durağın içerisinde ısıtma sistemi bulunuyor. Ayrıca 7/24 kayıt yapan güvenlik kamerası ile durak çevresinde güvenlik sağlanıyor. Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına yönelik hizmetleri sürdürüyor, modern durağın beldeye hayırlı olmasını diliyorum' dedi.

Belediye tarafından yapılan yenileme çalışması, belde halkının bekleme konforunu artırmayı amaçlıyor ve yeni durak halkın kullanımına sunuldu.

BAYIRKÖY’DE YENİ NESİL DURAK HİZMETİ BAŞLADI

BAYIRKÖY’DE YENİ NESİL DURAK HİZMETİ BAŞLADI

BAYIRKÖY’DE YENİ NESİL DURAK HİZMETİ BAŞLADI

Yazar
EDİTÖR

Hüseyin Aydın

Ben Hüseyin Aydın, 34 yaşındayım, İstanbul'dayım. aksiyon.com.tr'nin Gündem ekibinde adliye ve hukuk muhabiriyim. Karmaşık dava dosyalarını alıp, herkesin anlayacağı şekilde sadeleştirmek benim işim. Detaylara çok önem veririm, titiz çalışırım.