Başkan Kumral Ankara’da Babadağ’ın projelerini anlattı
Babadağ Belediye Başkanı Murat Kumral, ilçenin ihtiyaçları ve yürütülmesi planlanan projeleri görüşmek üzere Ankara’ya gitti. Ziyaretler sırasında hem bakanlık yetkilileriyle hem de Cumhurbaşkanlığı makamı ile temaslar gerçekleştirildi.
Ankara’daki temasların içeriği
Başkan Kumral ilk olarak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar ile bir araya geldi. Gerçekleşen görüşmede, ilçenin altyapı ve proje talepleri ile uygulama öncelikleri hakkında bilgi verildi ve ortak çalışmalara dair değerlendirmeler yapıldı.
Ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret eden Kumral, görüşme sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Babadağlı hemşehrilere selamını iletti.
Görüşmelerin yerel önemi
Yerel yönetim ile merkezi kurumlar arasındaki doğrudan temaslar, ilçenin proje önceliklerinin hızlandırılması ve destek mekanizmalarının devreye girmesi açısından önem taşıyor. Bu tür görüşmeler, özellikle altyapı, enerji ve yatırım odaklı projelerde takip ve koordinasyon süreçlerini güçlendirebiliyor.
Başkan Kumral’ın mesajı
Murat Kumral, görüşmelere ilişkin olarak çalışmaların hız kesmeden süreceğini vurguladı. Başkan Kumral, "Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Babadağ’lı hemşehrilerimize en içten selamlarını iletti. Çalışmaya, üretmeye ve hizmetlerimizi büyütmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.
Başkan Kumral’ın Ankara temasları, Babadağ için planlanan projelerin takip edilmesi ve merkezi düzeyde destek sağlanması açısından bir adım olarak değerlendiriliyor. Yetkililerle kurulan iletişim, önümüzdeki dönemde ilçeye yönelik uygulamaların hız kazanmasına katkı sağlayabilir.
BABADAĞ’IN İHTİYAÇLARINI VE PROJELERİNİ ANLATMAK İÇİN ANKARA’YA GİDEN BABADAĞ BELEDİYE BAŞKANI MURAT KUMRAL, ANKARA’DA ÖNEMLİ TEMASLARDA BULUNDU. CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN’I ZİYARET EDEN BAŞKAN KUMRAL, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN SELAMINI BABADAĞLI HEMŞEHRİLERİNİ İLETTİ.