Başkan Ferhat Durgut tribünden Söğütspor Voleybol Takımına destek verdi
Bilecik'in Söğüt ilçesinde coşkulu maç
Söğüt Belediye Başkanı Ferhat Durgut, Söğütspor Voleybol Takımı'nın maçını tribünden izleyerek sporculara moral verdi.
Karşılaşma, ilçede yoğun katılımın olduğu ve büyük heyecana sahne oldu. Söğütsporlu sporcular sahadaki mücadeleleriyle ve sergiledikleri takım oyunu ile izleyiciler tarafından takdir topladı.
Tribünlerin coşkusunun, oyuncuların performansına olumlu yansıdığı gözlendi; sporcuların azmi ve mücadele ruhu maç boyunca dikkat çekti.
Başkan Durgut konuyla ilgili olarak şunları söyledi: "Söğütspor’umuzun sporun her branşında yanında olmaya, gençlerimizi ve sporcularımızı desteklemeye devam edeceğiz. Gençlerimizin sahada gösterdiği azim ve mücadele bizleri gururlandırıyor"
Belediye başkanının maçta bulunması, yerel yönetimin spor yatırımlarına verdiği önemi somutlaştırırken, genç sporcular için motivasyon kaynağı oluşturuyor. Bu tür desteklerin ilçede spor kültürünü güçlendirmesi ve gençlerin spor faaliyetlerine katılımını artırması bekleniyor.
Yerel yönetimin maçlara aktif katılımının sürdürüleceği ve gençlere yönelik desteklerin artarak devam edeceği vurgulandı.
BAŞKAN DURGUT’TAN SÖĞÜTSPOR VOLEYBOL TAKIMINA TRİBÜN DESTEĞİ