Başkan Ergin'den Ayvalıkgücü'ne birlik mesajı: hedef 2. lig

Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, Paşalimanı'nda Ayvalıkgücü ile buluştu; şampiyonluk hedefi için futbolculara, teknik heyete ve yönetime başarı diledi.

Yayın Tarihi: 06.11.2026 09:15
Güncelleme Tarihi: 06.11.2026 09:15

Başkan Ergin'den Ayvalıkgücü'ne birlik mesajı: hedef 2. lig

Paşalimanı'nda dayanışma akşamı

Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde Belediye Başkanı Mesut Ergin, TFF 3. Lig'de mücadele eden Ayvalıkgücü Belediyesporun futbolcuları, teknik heyeti ve yöneticileriyle Ayvalık Belediyesi'ne ait Paşalimanı Sosyal Tesisleri'nde bir araya geldi. Toplantıya kulüp başkanı Alper Lale, yönetim kurulu üyeleri ve teknik kadro katıldı.

Görüş alışverişi ve samimi atmosfer:

Samimi ve sohbet havasında geçen buluşmada Başkan Ergin, futbolcularla yakından ilgilendi ve takımın ligdeki performansını değerlendirdi. Katılımcılar takımın eksileri ve artıları üzerine görüşlerini paylaştı; dayanışma akşamı, yönetim, teknik ekip ve futbolcular arasında ortak bir moral ve motivasyon kaynağına dönüştü.

Şampiyonluk inancı ve hedefler:

Ergin, Ayvalıkgücü'nün son üç sezondur play-off karşılaşmalarında 2. Lig'e yükselme fırsatını son aşamalarda kaçırdığını hatırlatarak, 'Bu kez hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum' dedi. Başkan ayrıca, futbolcuların azmi, teknik heyetin çalışmaları ve yönetimin gayretleriyle Ayvalık'ın yeniden 2. Lig heyecanı yaşayabileceğini vurguladı.

Toplantı sonrası Ergin, 'Ayvalıkgücü Belediyespor'umuzu futbolcuları, teknik ekibi ve yöneticileriyle dayanışma akşamında bir araya geldik. Hedefimiz her zaman daha üst ligler. Takımımıza inanıyor, başarılarla dolu bir sezon geçirmelerini diliyorum.' sözlerini yineledi. Buluşma, futbol camiası içinde birlik ve beraberlik mesajlarıyla sona erdi.

AYVALIK BELEDİYE BAŞKANI MESUT ERGİN, KIRMIZI-BEYAZLI FUTBOLCULAR, TEKNİK HEYET VE KULÜP...

AYVALIK BELEDİYE BAŞKANI MESUT ERGİN, KIRMIZI-BEYAZLI FUTBOLCULAR, TEKNİK HEYET VE KULÜP YÖNETİCİLERİYLE DAYANIŞMA AKŞAMINDA BULUŞTU

Yazar
EDİTÖR

Ömer Çetin

Ben Ömer Çetin, 29 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Spor editörüyüm. Objektif olmaya çalışırım ama tutkumu gizleyemem. Futbol transferleri, maç analizleri ve kulüp iç gelişmeleri benden sorulur. Arada biraz polemik yaratmayı da severim!