Başkan Cengiz'den festival sonrası teşekkür mesajı
Kuluncak Belediye Başkanı Erhan Cengiz, bu yıl ilk kez düzenlenen 1. Kuluncak Kültür Festivalinin ardından organizasyona katkı sunan ve katılım sağlayan herkese teşekkür etti. Festivalin yoğun katılım ve büyük coşku içinde tamamlandığını belirtti.
Düzenleyenler ve katılımcılar
Festival, Kuluncak Belediyesi ile Malatya İli Kuluncak İlçesi Çevre Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (MAKULDER) iş birliğiyle gerçekleştirildi. Başkan Cengiz, etkinliğe katılan başta 64. ve 65. Gümrük ve Ticaret Bakanı, AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkçi, MHP MYK üyesi ve Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Hekimhan Kaymakamı Muhammed Fatih Günlü, AK Parti Malatya İl Başkanı Ali Bakan, MHP Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül ile Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er olmak üzere belediye başkanlarına, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcilerine, oda ve borsa başkanlarına, sivil toplum kuruluşlarına, muhtarlara, basın mensuplarına, belediye personeline ve vatandaşlara teşekkür etti.
Katkı verenler
Festivalin gerçekleştirilmesine katkı sunan ana sponsorlar Mehmet Çalışkan, Remzi Akbulut ile MAKULDER Başkanı Osman Çalışkan ve yönetim kurulu üyeleri ile organizasyonda emeği geçen herkese ayrıca teşekkür edildi. Başkan Cengiz destek veren vatandaşlara da şükranlarını sundu.
Başkanın mesajı
Mesajının sonunda festivalin birlik ve beraberliğin güçlenmesine önemli katkı sunduğuna dikkat çeken Başkan Cengiz, emeği geçen herkese gönülden teşekkür ederek, nice güzel organizasyonlarda yeniden bir araya gelmeyi temenni etti.
BAŞKAN CENGİZ'DEN FESTİVAL SONRASI TEŞEKKÜR MESAJI