Başkan Arslan muhtarları belediyede ağırladı
Kastamonu il merkezinde görev yapan mahalle muhtarları, Taşköprü Belediyesinde Belediye Başkanı Hüseyin Arslan ile bir araya geldi. Ziyarette muhtarlar yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı, karşılıklı sohbet ve değerlendirmeler yapıldı.
görüşmenin içeriği ve vurgulanan noktalar:
Başkan Arslan, muhtarların yerel yönetimlerle vatandaşlar arasında önemli bir köprü görevi üstlendiğini vurgulayarak misafirlerine teşekkür etti. Arslan, görüşme sırasında "Kastamonu merkez muhtarlarımızı belediyemizde ağırlamaktan büyük memnuniyet duydum. Nazik ziyaretleri dolayısıyla kıymetli muhtarlarımıza teşekkür ediyor, görevlerinde başarı ve kolaylıklar diliyorum" ifadelerini kullandı.
muhtarların teşekkürleri ve beklentileri:
Mahalle muhtarları da Başkan Arslan’a, hem Taşköprü’deki muhtarlara hem de Kastamonu’daki muhtarlara yönelik verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. Ziyaret, yerel hizmetlerin koordinasyonu ve iletişimin güçlendirilmesi bakımından karşılıklı memnuniyetle sonlandı.
KASTAMONU’DA İL MERKEZİNDE GÖREV YAPAN MAHALLE MUHTARLARI, TAŞKÖPRÜ BELEDİYE BAŞKANI HÜSEYİN ARSLAN’I MAKAMINDA ZİYARET EDEREK, YÜRÜTÜLEN ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI.