Basına kapalı toplantı: MIT Başkanı, Dışişleri Bakanı ve Milli Savunma Bakanı bir araya geldi!

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ile Hakan Fidan ve İbrahim Kalın bir araya geldi.

Yayın Tarihi: 11.03.2024 20:26
Güncelleme Tarihi: 11.03.2024 20:26

Basına kapalı toplantı: MIT Başkanı, Dışişleri Bakanı ve Milli Savunma Bakanı bir araya geldi!

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ABD’li mevkidaşı Antony Blinken ile yaptığı görüşmelerin ardından Türkiye ilişkilerinde ilk basına kapalı toplantısına katıldı. Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve MİT Başkanı İbrahim Kalın’ın da yer aldığı toplantı, basına kapalı olarak gerçekleştirildi. 

İbrahim Kalın ve Hakan Fidan, Milli Savunma Bakanlığı’na (MSB) giderken, konuya yönelik paylaşım da MSB’den geldi. Bakan Güler, Fidan ve Kalın’ı ayrı ayrı bakanlık girişinde karşıladı. Karşılama sonrasında ise basına kapalı toplantı başlatıldı. 

Toplantıda neler konuşuldu? 

Basına kapalı olarak gerçekleştirilen görüşmede Hakan Fidan’ın ABD ziyaretlerinin masaya yatırıldığı öğrenildi. Dış politika ve güvenlik stratejilerinin konuşulduğu toplantıda heyet tarafından herhangi bir açıklama yapılıp yapılmayacağı şimdilik belli değil. 

Yazar
EDİTÖR

hayrunisab