Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

Barış Arduç’tan Gupse Özay’a gala gecesinde aşk dolu destek

Gupse Özay’ın “Lohusa” film galası, Barış Arduç’un öpücükleriyle renklendi. Yeni anne Özay, senaryo başarısıyla dikkat çekti.

Yayın Tarihi: 17.01.2024 10:43
Güncelleme Tarihi: 17.01.2024 10:43

Barış Arduç’tan Gupse Özay’a gala gecesinde aşk dolu destek

Barış Arduç'tan Gupse Özay'a sevgi dolu kutlama

Barış Arduç Film öncesi verdiği röportajda film ile ilgili şunları söyledi: ''Çok heyecanlıyım, karımın heyecanını paylaşmak için geldim. Çok emek verdi. Hatta, biz yazın tatil yaparken bu işi yazmakla meşguldü. O yüzden onun adına çok güzel geçeceğini umuyorum. İnşallah izleyen herkes benimle aynı duyguları paylaşır. Çok emek verdiler sonra da güzel olsun gişesi bol olsun. Karımın anneliğinden ve bana yaptığı eşliğinden razıyım. Ona hayranlığım bir kez daha arttı. Ekim’de sete çıkacağım dedi çok ihtimal vermemiştim ama yaptı. O yüzden bu çalışkanlığına ayrı bir hayranlığım var. Filmi daha önce tamamen objektif bir göz ile izledim ve yeni bir baba olarak, bu filmin hikayesi belki de Gupse’nin yazdığı hikayelerin arasında en çok önemsediğim ve kendimi en çok dahil edebildiğim bir hikâye oldu. En beğendiğim işi dersem haksızlık etmiş olmam, diğer işlerini ayrı ayrı seviyorum ama bu kendime en yakın gördüğüm en güzel işi diyebilirim'' 

"Lohusa" Filminin Gösterim Gecesi Büyüledi

Gupse Özay, kendi kaleme aldığı ve başrolünde yer aldığı "Lohusa" filminin galasını dün akşam Zorlu PSM'de gerçekleştirdi. Film, izleyicilerden tam not alırken, gala gecesi ünlü isimlerin yoğun ilgisiyle renklendi. Yeni anne olan ve kızı Jan Asya'nın doğumundan sonra yaşadığı tecrübelerden esinlenerek yazdığı senaryo, Gupse Özay'a büyük beğeni kazandırdı.

Barış Arduç’tan Gupse Özay’a gala gecesinde aşk dolu destek

Özay'ı kutlayanlar arasında eşi Barış Arduç da vardı. Arduç, yakın dostu Engin Öztürk ile birlikte gala gecesini izledi ve gösterimin sonunda eşine sevgi dolu öpücükler yağdırdı. Filmin yönetmeni Kıvanç Baruönü, Arduç ve Özay çiftinin kızları Jan Asya'nın film için ilham kaynağı olduğunu belirterek teşekkürlerini iletti.