Bist 100
10.728,31 0%
DOLAR
32,2 0%
EURO
35,06 0,12%
ALTIN
2.515,79 1,11%

Barbara Palvin, eşinin soyadıyla anılmak istiyor: Benim adım Bayan Sprouse

Ünlü model Barbara Palvin, evlendikten sonra eşinin soyadını aldı. Macaristan’da geleneksel bir düğün yapan Palvin, kocasının soyadıyla anılmak istediğini söyledi..

Yayın Tarihi: 10.02.2024 09:43
Güncelleme Tarihi: 10.02.2024 09:49

Barbara Palvin, eşinin soyadıyla anılmak istiyor: Benim adım Bayan Sprouse

Artık Evliyim, Bana Eşimin Soyadıyla Hitap Edin!

Geçtiğimiz yılın temmuz ayında, iki genç ve sevgili ünlü, birlikte yaşlanmaya karar verdiler. Bu kararlarını da resmiyete taşıdılar ve dünya evine girdiler.

Bu özel gün için, gelin uzun süredir ABD'de olsa da, doğduğu toprakları tercih etti. Orada, kendi kültürüne uygun bir törenle eşine bağlandı. Üstelik, gelinin anne ve babasının 34 yıl önce nikah kıydığı yerde, eşiyle "ölüm bizi ayırana kadar, sağlıkta ve hastalıkta, iyi günde ve kötü günde birlikte olma" yemini etti.

Barbara Palvin, eşinin soyadıyla anılmak istiyor: Benim adım Bayan Sprouse

Gelin Kocasının Soyadını Aldı

Gelin ve damat her ikisi de kendi mesleklerinde tanınmış isimlerdi. Bu durumlarda sıkça rastlanan, gelinin kendi soyadını koruması, eşinin soyadını ise sadece resmi işlerde kullanması söz konusu değildi. Gelin, evlendikten sonra eşinin soyadını almaya başladı.

Hatta birkaç gün önce, eşinin kardeşinin başrolünde olduğu Lisa Frankenstein adlı filmin galasına katıldıklarında, kendisine eski soyadıyla seslenen bir fotoğrafçıya, artık evli bir kadın olduğunu ve eşinin soyadıyla anılmak istediğini söyledi.

"Bana Bayan Sprouse (Mrs. Sprouse) deyin." diyen ünlü modelin bu sözleri, orada bulunan diğer basın mensuplarının da dikkatini çekti. Barbara Palvin, fotoğrafçıyı uyardıktan sonra yanında bekleyen eşi Dylan ve kayınbiraderi Cole'un yanına koştu.

Barbara Palvin, eşinin soyadıyla anılmak istiyor: Benim adım Bayan Sprouse

'Yeni İsmime Alışmam Zaman Alacak'

Barbara Palvin, düğününden sonra verdiği bir röportajda, yeni soyadına alışmasının zaman alacağını, ancak onu kullanmaktan mutlu olduğunu ifade etmişti.

Ünlü model Vogue dergisine verdiği röportajda "Dylan bana zaten üç yıldır 'karıcığım' diye sesleniyor. Onun için yeni bir durum yok, ama benim yeni ismime alışmam biraz zaman alacak" dedi. 2018 yılından beri birlikte olan Barbara Palvin ve Dylan Sprouse, geçen yılın temmuz ayında, ünlü modelin memleketi olan Macaristan'ın başkenti Budapeşte'de nikah masasına oturdu.

Barbara Palvin, düğün sırasında üç farklı kıyafet değiştirdi. Nikah sırasında Vivienne Westwood tasarımı bir gelinlik giydi. Eğlence sırasında ise Lorenzo Serafini imzalı başka bir elbise tercih etti. Ünlü model bu elbiseyle kendini modern bir prenses gibi hissettiğini söyledi.

Geceyi Geleneklere Uyarak Kırmızı Elbiseyle Tamamladı

Barbara Palvin, gecenin sonunda ise kırmızı bir elbise giyerek ülkesinin geleneklerine uydu. Bu elbise Macar tasarımcı Mero tarafından yapılmıştı. Güzel model, neden kırmızı elbise giydiğini şöyle açıkladı: "Gece yarısından sonra gelinliğimi çıkarıp bu kırmızı elbiseyi giymeliydim. Çünkü artık bir gelin değil, bir erkeğin karısıyım."

Barbara Palvin, eşinin soyadıyla anılmak istiyor: Benim adım Bayan Sprouse