Balkondan düşen 1,5 yaşındaki bebek kurtarılamadı

Batman Kültür Mahallesi'nde balkondan düşen 1 buçuk yaşındaki Berk Semih Deyan, ağır yaralı kaldırıldığı hastanede yapılan müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Yayın Tarihi: 29.07.2026 11:16
Güncelleme Tarihi: 29.07.2026 11:19

Balkondan düşen 1,5 yaşındaki bebek kurtarılamadı

Balkondan düşen 1,5 yaşındaki bebek kurtarılamadı

Olayın gelişimi:

Batman merkez Kültür Mahallesi'nde meydana gelen olayda, binanın ikinci katındaki evlerinin balkonunda oynayan 1 buçuk yaşındaki Berk Semih Deyan, henüz bilinmeyen bir nedenle beton zemine düştü. Durumu fark eden aile bireyleri ve çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine sağlık ekipleri adrese sevk edildi.

Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ağır yaralanan çocuk, Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Hastanede görevli doktorların tüm müdahalelerine rağmen Berk Semih Deyan kurtarılamadı; cenazesi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla otopsi yapılmak üzere hastane morguna götürüldü.

Soruşturma ve otopsi:

Polis ekipleri, olayın nasıl meydana geldiğini tespit etmek için inceleme başlattı. Yetkililer, adli tıp tarafından yapılacak otopsi sonuçlarının kesin ölüm nedenini ortaya koyacağını belirtti.

BEBEĞİN CENAZESİ, KESİN ÖLÜM NEDENİNİN BELİRLENMESİ AMACIYLA OTOPSİ YAPILMAK ÜZERE HASTANE MORGUNA...

BEBEĞİN CENAZESİ, KESİN ÖLÜM NEDENİNİN BELİRLENMESİ AMACIYLA OTOPSİ YAPILMAK ÜZERE HASTANE MORGUNA KALDIRILDI.

Yazar
EDİTÖR

Ali Yıldırım

Ben Ali Yıldırım, 31 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin gece editörüyüm. Siz uyurken ben gelen haber akışını yönetir, manşetleri belirlerim. Stres altında çalışmaya alışkınım ama ekibi ayakta tutan espriler de benden çıkar.