Küçükçekmece’de palet yüklü tır refüje çıkarak yan yattı, trafik kısa süre kapandı

Küçükçekmece Tevfikbey Mahallesi'nde palet yüklü tır rampada geri kayarak refüje çıkıp yan yattı; yol bir süre çift yönlü kapandı, yaralanan yok.

Yayın Tarihi: 24.05.2026 23:49
Güncelleme Tarihi: 24.05.2026 23:53

Küçükçekmece’de palet yüklü tır refüje çıkarak yan yattı, trafik kısa süre kapandı

Küçükçekmece’de palet yüklü tır refüje çıkarak yan yattı

Rampadan inerken geri kayma sonucu yoldan çıkan tır nedeniyle ulaşım aksadı

Olay, Küçükçekmece Tevfikbey Mahallesi 20 Temmuz Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Sefaköy yönüne doğru ilerleyen 34 EFS 131 plakalı palet yüklü tır, rampayı çıktığı sırada henüz bilinmeyen bir nedenle geri geri kaydı.

Sürücüsünün kontrolünü kaybettiği tır önce bir sitenin bahçe duvarına çarptı, ardından yoldan çıkarak refüje çıktı ve yan yattı. Kazada yaralanan olmadı.

Olayın bildirilmesi üzerine bölgeye polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, tırın yoldan kaldırılması ve güvenliğin sağlanmasına yönelik çalışmalar nedeniyle cadde bir süre çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı. Ekiplerin olay yerindeki çalışmaları devam ediyor.

Kazanın nedeni hakkında resmi bir açıklama yapılmadı; olayla ilgili işlemler ve incelemeler yetkililerce sürdürülüyor.

Küçükçekmece’de palet yüklü tır refüje çıkıp yan yattı

Küçükçekmece’de palet yüklü tır refüje çıkıp yan yattı

Yazar
EDİTÖR

Mustafa Şahin

Adım Mustafa Şahin, 33 yaşındayım. İstanbul'da yaşıyorum. aksiyon.com.tr'de Gündem editörüyüm, uzmanlık alanım güvenlik ve savunma politikaları. Ciddi ve disiplinli biriyim. Okuyucularımıza derinlemesine analizler ve özel dosyalar hazırlamayı seviyorum.