Balıkesir Edremit'te ambulans kaldırıma çarptı: 3 yaralı, 2'si ağır
Balıkesir'in Edremit ilçesinde bir ambulansın kaldırıma çarpması sonucu 3 kişi yaralandı, yaralılardan 2'sinin durumu ağır olarak bildirildi.
Kaza ve ilk müdahale
Kaza, Edremit-Çanakkale kara yolu Güre Mahallesi mevkisinde meydana geldi. Sürücüsünün ismi ve plakası henüz öğrenilemeyen ambulans, seyir halindeyken kontrolden çıkarak kaldırıma çarptı. Çarpmanın etkisiyle araçtaki 3 kişiden biri ambulanstan yola düştü.
Olayın bildirilmesinin ardından bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince ilçedeki hastanelere kaldırılan yaralılardan iki kişinin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
Kaza anı kaydedildi
Olayın yaşandığı an çevredeki bir güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde ambulansın seyir halindeyken aniden kontrolden çıkarak kaldırıma çarpması ve sonrasında yaşanan panik anları yer alıyor.
Yetkililer, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldığını ve olayın nedenine ilişkin incelemenin sürdüğünü bildirdi.