Balıkesir'de Fabrikada Meydana Gelen Patlama
Balıkesir'in Karesi ilçesinde patlayıcı malzeme üretilen bir fabrikada meydana gelen patlama sonrasında, Balıkesir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından resmi bir soruşturma başlatıldığı bildirildi. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, patlamanın kapsül üretilen bölümde gerçekleştiğini belirtti.
Görevlendirilen Savcılar
Bakan Tunç'un açıklamasına göre, olayla ilgili olarak 1 başsavcıvekili koordinesinde 4 cumhuriyet savcısı görevlendirilmiştir. Soruşturmanın kapsamlı bir şekilde sürdürüleceği vurgulandı. Tunç, bu süreçte olayın nedenlerine dair detaylı incelemelerin yapılacağını ifade etti.
Başsağlığı Dileği
Yaşanan bu üzücü olayda hayatını kaybedenler için başsağlığı dileyen Tunç, yaralılar için de acil şifalar temennisinde bulundu. Soruşturmanın süreci ve gelişmeleri konusunda bilgilendirmelerin yapılacağına dair söz verdi.