Bakan Tekin Kırklareli ilkokulunda öğrencilerle İstiklal Marşı söyledi ve öğretmenlerle görüştü

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Kırklareli'de Gazi Mustafa Kemal İlkokulu'nda öğrencilerle bayrak törenine katıldı; öğretmenlerin taleplerini dinledi.

Yayın Tarihi: 18.09.2026 18:51
Güncelleme Tarihi: 18.09.2026 19:10

Bakan Tekin Kırklareli ilkokulunda öğrencilerle İstiklal Marşı söyledi ve öğretmenlerle görüştü

Bakan Tekin'in Kırklareli ziyareti

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Kırklareli'nde Gazi Mustafa Kemal İlkokulu'nu ziyaret etti. Okul çevresinde kendisini karşılayan velilerle kısa sohbetler gerçekleştiren Tekin, daha sonra okul bahçesinde öğrencilerle bir araya geldi.

Okul ziyareti ve bayrak töreni:

Bahçede düzenlenen törende Bakan Tekin, öğrencilerle birlikte bayrak törenine katıldı ve hep birlikte İstiklal Marşı okudu. Öğrencilerle yakından ilgilenen Tekin, samimi bir atmosferde çocuklarla sohbet etti ve velilerle eğitim üzerine görüş alışverişinde bulundu.

Öğretmenlerle değerlendirme toplantısı:

Bayrak töreninin ardından Bakan Tekin, okulun öğretmenler odasında öğretmenlerle bir araya gelerek toplantı yaptı. Toplantıda öğretmenlerin talep ve önerilerini dinleyen Tekin, eğitim süreçleri hakkında değerlendirmelerde bulundu ve sahadan gelen geri bildirimleri not aldı.

Programa Vali Uğur Turan, AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, AK Parti Kırklareli İl Başkanı Yunus Ercan Dağtaş ve kurum müdürleri de katıldı. Bu tür yerel ziyaretler, öğretmenlerle doğrudan iletişimin sağlanması ve eğitim uygulamalarının sahadan değerlendirilmesi açısından önem taşıyor.

MİLLİ EĞİTİM BAKANI YUSUF TEKİN, KIRKLARELİ’NDE ÖĞRENCİLER VE ÖĞRETMENLERLE BİR ARAYA...

MİLLİ EĞİTİM BAKANI YUSUF TEKİN, KIRKLARELİ’NDE ÖĞRENCİLER VE ÖĞRETMENLERLE BİR ARAYA GELDİ.

Yazar
EDİTÖR

Sultan Bulut

Ben Sultan Bulut, 28 yaşındayım, İzmir. aksiyon.com.tr Yaşam kategorisinde moda, kültür-sanat etkinlikleri ve şehir rehberleri hazırlıyorum. Trendleri yakından takip ederim. Estetik zevkime güvenirim ve detaycıyımdır.