Bağlar Kaymakamı Necdet Özdemir, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında ziyaretlerde bulundu
Ziyaretin ayrıntıları ve verilen destek
Diyarbakır'ın Bağlar İlçe Kaymakamı Necdet Özdemir, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle ilçedeki bazı aileleri ziyaret ederek doğrudan destek sağladı.
Ziyaretler sırasında Kaymakam Özdemir, ailelerin taleplerini dinledi ve çözüm için notlar aldı. Ailelerle yapılan görüşmelerde, öncelikli ihtiyaç ve taleplerin yerinde tespit edilmesine odaklanıldı.
İhtiyaç sahibi ailelere nakdi yardımda bulunulurken, çocuklara ise oyuncak dağıtımı gerçekleştirildi. Kaymakam Özdemir, çocuklarla sohbet ederek onların durumunu ve beklentilerini de dinledi.
Gerçekleştirilen ziyaretler, yerel yönetimin sosyal destek uygulamalarının saha çalışmasıyla ne şekilde yürütüldüğüne dair somut bir örnek teşkil etti. Ailelerin taleplerinin kayıt altına alınması ve doğrudan destek verilmesi, hizmetlerin hedefe yönelik planlanmasına katkı sağlıyor.
Necdet Özdemirin ziyaretleri, Dünya Engelliler Günü vesilesiyle hem farkındalık yaratmayı hem de ihtiyaca yönelik hızlı müdahaleyi amaçladı.
DİYARBAKIR’IN BAĞLAR İLÇE KAYMAKAMI NECDET ÖZDEMİR, 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ NEDENİ İLE AİLELERİ ZİYARET EDİP NAKDİ YARDIMDA BULUNARAK ÇOCUKLARA OYUNCAK DAĞITTI.