Bist 100
10.643,58 3%
DOLAR
32,22 0,05%
EURO
35,15 0,09%
ALTIN
2.488,19 1,4%

Aysel Gürel’in hayatı bir türlü film olamadı! Film 3. bir şans bekliyor

Aysel Gürel’in hayatı iki kez film olamadı. Sev Yapım ve BKM’nin projeleri iptal edildi. Aysel Gürel’in sevenleri üçüncü bir şans bekliyor.

Yayın Tarihi: 19.02.2024 10:21
Güncelleme Tarihi: 19.02.2024 10:21

Aysel Gürel’in hayatı bir türlü film olamadı! Film 3. bir şans bekliyor

Aysel Gürel'in Hayatı Film Olamadı

Dün Türk pop müziğinin efsanevi söz yazarlarından Aysel Gürel, 16. ölüm yıldönümünde sevenleri tarafından anıldı. Aysel Gürel'in hayatını beyaz perdeye taşımayı planlayan sinema projesi ise bir türlü hayata geçemedi.

Sev Yapım'dan "Aysel" Filmi İptal

Uzun zamandır üzerinde çalışılan "Aysel" filminin yapımcılığını Sev Yapım üstlenmişti. Filmin yönetmenliğini ise Özer Feyzioğlu yapacaktı. Filmin senaryosu ise Aysel Gürel'in kızı Müjde Ar tarafından kaleme alınmıştı.

Filmin başrol oyuncusu olarak Miray Daner'in ismi duyurulmuş, Sezen Aksu karakterini ise Gonca Vuslateri'nin canlandıracağı belirtilmişti. Fakat filmin çekimleri başlamadan önce Müjde Ar ile Sev Yapım arasında anlaşmazlık çıktı. Bu nedenle film iptal edildi.

BKM de Aysel Gürel Filmini Çekememişti

Bu, Aysel Gürel'in hayatının film olması için yapılan ikinci girişimdi. Daha önce de BKM, "Aysel-Ne Kavgam Bitti Ne Sevdam" adlı bir film projesi duyurmuştu. Ancak o film de çeşitli sebeplerden dolayı rafa kaldırılmıştı. Aysel Gürel'in hayatının film olması için üçüncü bir şans olacak mı, merak konusu.