Aydın'da Nezarethaneden Fİrar Eden Şüpheli Yakalandı, 6 Personel Görevden Uzaklaştırıldı

Aydın'da nezarethaneden firar eden şüpheli yakalandı. 6 personel görevden uzaklaştırıldı ve adli soruşturma başlatıldı.

Yayın Tarihi: 06.12.2024 21:25
Güncelleme Tarihi: 06.12.2024 21:25

Aydın'da Nezarethaneden Fİrar Eden Şüpheli Yakalandı, 6 Personel Görevden Uzaklaştırıldı

Aydın'da Nezarethaneden Firar Eden Şüpheli Yakalandı

Aydın'ın Didim ilçesinde nezarethaneden kaçan bir şüpheli yeniden yakalandı. Aydın Valiliğinden alınan bilgilere göre, 4 Aralık Çarşamba günü gerçekleştirilen operasyonda 18 düzensiz göçmen ile bu kişilerin geçişine yardımcı oldukları belirlenen 3 şüpheli gözaltına alındı.

Şüphelilerden biri olan M.A.U, nezarethanedeyken firar etti. Olayın ardından jandarma ekipleri tarafından kısa sürede yakalanan M.A.U, adliyeye sevk edilerek sulh ceza hakimliğince tutuklandı. Diğer üç şüpheli de benzer şekilde tutuklandı.

Soruşturmanın Detayları

M.A.U'nun firar etmesine yönelik sürdürülen soruşturma kapsamında, olayla ilgili toplamda 6 personele görevden uzaklaştırma cezası verildi. Bu kişiler hakkında hem adli hem de idari soruşturma başlatıldığı belirtildi.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı