Aydın'da 310 kilogram ağırlığındaki Barış Yıldırım'ın cenazesi eşya asansörüyle evden çıkarıldı
Olayın ayrıntıları
Nazilli ilçesinde yatağa bağımlı yaşayan 49 yaşındaki Barış Yıldırım, temmuz ayında Denizli'de geçirdiği tüp mide ameliyatı sonrası hastaneden taburcu edilmişti. Aydoğdu Mahallesi 349 Sokak'taki evinde fenalaşan Yıldırım, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.
Yıldırım'ın 310 kilogram ağırlığında olduğu belirtildi. Apartmanın merdivenlerinden cenazenin indirilmesinin mümkün olmaması nedeniyle, cenaze evin penceresinden eşya taşıma asansörü kullanılarak çıkarıldı.
Cenaze işlemleri
Cenaze, işlemler için Nazilli Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Yıldırım'ın naaşının Eğriboyun Mezarlığı'nda, ikindi namazı sonrası toprağa verileceği öğrenildi.
Olayla ilgili olarak yetkililerce yapılan açıklamalarda ve işlemlerde verilen bilgiler doğrultusunda cenaze nakli ve defin süreci tamamlandı.
Denizli'de tüp mide ameliyatı sonrası hastaneden taburcu olan ve Aydın'da geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden 310 kilogram ağırlığındaki Barış Yıldırım'ın cenazesi, evinin penceresinden eşya taşıma asansörüyle çıkarıldı.