Aydın’da 17 ilçede eş zamanlı yol atağı hız kazanıyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi, 17 ilçede eş zamanlı yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları yürütüyor; yüzey yenileme ve trafik güvenliği önlemleri öncelikli tutuluyor.

Yayın Tarihi: 05.08.2026 09:17
Güncelleme Tarihi: 05.08.2026 09:17

Aydın’da 17 ilçede eş zamanlı yol atağı hız kazanıyor

Aydın genelinde yol seferberliği sürüyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı, kent genelinde yol yapım, bakım, onarım ve düzenleme çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor. Başkan Özlem Çerçioğlu'nun koordinasyonunda yürütülen yatırımlar, kentin ulaşım altyapısını güçlendirerek ulaşımda sürekliliği sağlamayı amaçlıyor.

çalışmanın kapsamı:

Çalışmalar Efeler ilçesinde Kemer Mezarlığı, Elizdere köprüsü, Şehit Cemil Gider, Göksu ve Dedekuyusu caddeleri ile Yörük Ali Efe, Turgut Özal, Kızılçay, Yaşar Kemal, Batı Aydın ve Şair Ömer bulvarlarında; ayrıca Gözpınar, Dereköy, Şahnalı ve Böcek mahallelerinde yürütülüyor. Didim ilçesinde Gümüşpala, Barış, Yoran ve Balova caddeleri ile Akbük ve Yeşitepe mahallerinde; Nazilli ilçesinde Derebaşı, Bekirler, Kestel, Beğerli, Bağcıllı, Ovacık ve Doğandere mahallelerinde; Söke ilçesinde Özbaşı Mahallesi'nde; Kuşadası ilçesinde Yaylaköy Mahallesi'nde; Bozdoğan ilçesinde Osmaniye, Yazıkent, Dümen ve Alhisar mahallelerinde; Buharkent ilçesinde Efeler Caddesi'nde; Çine ilçesinde Topçam ve Sarnıç mahallelerinde; Germencik ilçesinde Karaağaçlı Mahallesi'nde; İncirliova ilçesinde Acalar, Yazıdere ve Erbeyli mahallelerinde; Karacasu ilçesinde Yaykın, Işıklar, Yazır ve Bingeç mahallelerinde; Karpuzlu ilçesinde Akçaabat Mahallesi'nde; Koçarlı ilçesinde Timinciler Mahallesi'nde; Köşk ilçesinde Sarıçam ve Ahatlar mahallelerinde; Kuyucak ilçesinde Feslek, Gündoğan, Gencelli, Belenova, Yamalak ve Azizabat mahallelerinde; Sultanhisar ilçesinde Malgaçemir Mahallesi'nde ve Yenipazar ilçesinde Hacıköseler Mahallesi'nde eş zamanlı olarak ilerliyor.

hedefler ve uygulamalar:

Projede yol yüzeylerinin yenilenmesi ve bakım-onarım çalışmaları ön planda tutuluyor. Eş zamanlı olarak yürütülen işler kapsamında, trafik güvenliğini artırmaya yönelik düzenlemeler ile akışın iyileştirilmesi hedefleniyor. İşlerin farklı noktalarda paralel ilerletilmesiyle vatandaşlara daha kısa sürede hizmet ulaştırılması amaçlanıyor.

Kentimizin ulaşım altyapısını güçlendiren çalışmalarımıza devam ediyoruz. 17 ilçemizin tamamında yatırımlarımızı eş zamanlı olarak gerçekleştiriyor, hizmetlerimizi vatandaşlarımızla buluşturuyoruz. Çalışmalarımıza devam edeceğiz. Hizmetle büyüyen Aydın

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ FEN İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI KENT GENELİNDE YOL YAPIM, BAKIM, ONARIM...

AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ FEN İŞLERİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI KENT GENELİNDE YOL YAPIM, BAKIM, ONARIM VE DÜZENLEME ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR. AYDIN’IN TÜM İLÇELERİNDE, ONLARCA FARKLI NOKTADA AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ÖZLEM ÇERÇİOĞLU’NUN ÇALIŞMALARIYLA HAYATA GEÇİRİLEN YATIRIMLARLA KENTİN ULAŞIM ALTYAPISI GÜÇLENİYOR.

Yazar
EDİTÖR

Ali Yıldırım

Ben Ali Yıldırım, 31 yaşındayım, İstanbul. aksiyon.com.tr Gündem ekibinin gece editörüyüm. Siz uyurken ben gelen haber akışını yönetir, manşetleri belirlerim. Stres altında çalışmaya alışkınım ama ekibi ayakta tutan espriler de benden çıkar.