Avrupa hareketlilik haftasında açık hava sinemasında Bizim İçin Şampiyon coşkusu
etkinliğin ayrıntıları:
Manisa Büyükşehir Belediyesi, 16-22 Eylül tarihlerinde gerçekleşen Avrupa Hareketlilik Haftası programı kapsamında sosyal ve kültürel etkinlikleri sürdürdü. Etkinlikler dizisinin parçası olarak Atatürk Kent Parkı'nda düzenlenen açık hava sinemasına 'Sandalyeni Kap Gel' sloganıyla çağrı yapıldı. Organizasyon, kent yaşamında hareketliliği teşvik etmenin yanı sıra halkı bir araya getiren kültürel bir buluşma olarak planlandı.
gösterim ve katılımcılar:
Programda gösterilen film, başrollerini Ekin Koç ve Farah Zeynep Abdullah'ın paylaştığı 'Bizim İçin Şampiyon' oldu. Gösterim Atatürk Kent Parkı'ndaki açık alanda yapıldı ve izleyicilerden yoğun ilgi gördü. Programa Manisa Büyükşehir Belediyesi Dış İlişkiler Dairesi Başkanı Mehmet Ali Çağırıcı da katıldı.
Etkinlik boyunca izleyicilere patlamış mısır, su ve limonata ikram edildi; bu ikramlar gösterimin sıcak ortamına katkı sağladı. Açık hava sineması, Avrupa Hareketlilik Haftası boyunca düzenlenen sosyal ve kültürel programlar arasında öne çıkan etkinliklerden biri olarak değerlendirildi ve katılımcılar tarafından beğeni topladı.
MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN 16-22 EYLÜL AVRUPA HAREKETLİLİK HAFTASI KAPSAMINDA DÜZENLENEN AÇIK HAVA SİNEMASI ETKİNLİĞİNDE "BİZİM İÇİN ŞAMPİYON" FİLMİ İZLEYİCİYLE BULUŞTU. ATATÜRK KENT PARKI’NDAKİ GÖSTERİME VATANDAŞLAR YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ.