Bist 100
10.739,57 0%
DOLAR
32,21 0,07%
EURO
35,02 0%
ALTIN
2.481,76 -0,65%

Avcılar'da korkunç saldırı: Bekçiye silahlı saldırı, hayati tehlikesi devam ediyor

Avcılar'da gece saatlerinde yaşanan korkunç olayda, mahalle bekçileri şüphelendikleri 2 kişiyi durdurmak istedi. Direnç gösteren şahıslardan biri, bekçi Barış K.'ye ruhsatsız tabancayla ateş açtı. Bacak ve kasığından vurulan bekçi ağır yaralandı ve hayati tehlikesi devam ediyor.

Yayın Tarihi: 11.04.2024 15:11
Güncelleme Tarihi: 11.04.2024 15:11

Avcılar'da korkunç saldırı: Bekçiye silahlı saldırı, hayati tehlikesi devam ediyor

Korkunç bir olay İstanbul'un Avcılar ilçesinde yaşandı. Gece saatlerinde mahalle bekçileri tarafından şüphelenilerek durdurulan 2 kişiden biri bekçilere ateş açtı. Ağır yaralanan bekçinin hayati tehlikesi devam ederken, 20 yaşındaki saldırganın geçmişte birçok suç kaydı bulunduğu ortaya çıktı.

Olay, Avcılar ilçesindeki Ambarlı Sahil'de saat 04.00 sularında meydana geldi. Mahalle bekçileri, sahil bölgesinde devriye gezerken şüpheli davranışlar sergileyen 2 kişiyi durdurdu. Ancak şüpheliler kimlik kontrolü isteğine direnince, durum kontrol edilmek üzere takviye ekipler çağrıldı.

Duruma müdahale etmeye çalışan bekçilere, şahıslardan Emirhan B. isimli kişi tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Emirhan B., yanında bulundurduğu ruhsatsız tabanca ile bekçilere ateş açtı. Bu saldırı sonucunda Barış K. isimli bekçi ağır şekilde yaralandı, hayati tehlikesi devam ediyor.

Olayın ardından Emirhan B. ve diğer şüpheli gözaltına alındı. Emirhan B.'nin sorgusunda, daha önce kasten yaralama ve gasp gibi 8 ayrı suç kaydı bulunduğu belirlendi. Diğer şüphelinin de benzer suçlardan 50'ye yakın kaydı olduğu ortaya çıktı. Şahısların emniyetteki işlemleri ise devam ediyor.