Bist 100
10.343,31 2%
DOLAR
32,69 0,13%
EURO
35,16 0,04%
ALTIN
2.436,27 0,03%

ATV efsane dizinin fişini çekti! Apar topar yayından kaldırılıyor

ATV sevilen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam için apar topar final kararı aldı. Kanal dizinin final yapacağını duyurduğunda izleyiciler arasında büyük bir e üzüntüye neden oldu. Dizi kaçıncı bölümde final yapacak? Final kararı kesinleşti mi? İşte detaylar..

Yayın Tarihi: 03.05.2024 08:16
Güncelleme Tarihi: 03.05.2024 08:16

ATV efsane dizinin fişini çekti! Apar topar yayından kaldırılıyor

Yapılan açıklamada Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin final yapacağı ve bundan sonra yayımlanmayacağı belirtildi. Bu ani kararın arkasında ne gibi nedenlerin olduğu ise henüz netlik kazanmış değil.

Final Kararı İzleyiciyi Üzdü

Sevilen isimlerin bir araya geldiği Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi için beklenmedik bir karar alındı. İlk bölümden itibaren izleyicilerin vazgeçilmezi haline gelen dizi için final kararı verildi. Başarılı senarist Gökhan Horzum'un senaryo koltuğuna oturmasıyla birlikte diziye olan ilgi ve heyecan artmıştı. Ancak art arda gelen gelişmelerle dizideki tüm dengeler değişti ve beklenen heyecan yeniden canlandı.

ATV efsane dizinin fişini çekti! Apar topar yayından kaldırılıyor

Tansiyon dolu sahnelerin artmasıyla birlikte dizinin erken final yapacağı iddiaları ortaya atıldı. Medya kulislerinde sezon sonunda final yaparak ekranlara veda edeceği konuşulan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisiyle ilgiliOktay Kaynarca'nın Cezayir Türk karakterine hayat verdiği Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinde önümüzdeki sezon farklı bir proje için hazırlık yaptığı iddia ediliyor.

Oktay Kaynarca, Ebru Özkan Saban, Ali Seçkiner Alıcı Ragıp Savaş ve Mustafa Üstündağ'ın başrollerini üstlendiği "Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi ise 68. bölümüyle final yapacak.