Bist 100
10.643,58 3%
DOLAR
32,21 0,01%
EURO
35,34 0,25%
ALTIN
2.506,15 0,72%

Ateş Kuşları’nda yeni dönem: Yeni senaryo ekibi, yeni maceralar

Ateş Kuşları dizisi, yeni senaryo ekibiyle cuma akşamları atv’de devam ediyor. Gülayşe ve köksüzler, her şeylerini kaybettikten sonra yeni bir hayat kurmaya çalışıyorlar. Dizinin yeni bölümlerinde neler olacağı merakla bekleniyor.

Yayın Tarihi: 06.01.2024 18:04
Güncelleme Tarihi: 06.01.2024 18:04

Ateş Kuşları’nda yeni dönem: Yeni senaryo ekibi, yeni maceralar

Ateş Kuşları dizisi yepyeni senaryo ekibiyle devam ediyor

Ateş Kuşları, Bozdağ Film imzalı, atv'nin sevilen dizisi olarak cuma akşamları izleyicilerle buluşuyor. Dizinin ikinci sezonu da heyecan ve aksiyon dolu sahneleriyle dikkat çekiyor. Ateş Kuşları dizisinde her bölümde yeni bir macera yaşanıyor.

Ateş Kuşları'nda Gülayşe ve köksüzlerin yeni hayatı

Dizinin son bölümünde, Gülayşe (İlayda Alişan) Babaros'un komada yattığı sırada, Muhasebe müdürü Taci'nin getirdiği evrakları, dalgınlık ve uykusuzluğuyla tüm evrakları imzaladı, ancak bu kararın onun için büyük bir tuzak olduğunu sonradan fark etmişti ve her şeylerini kaybetmişlerdi. Ateş Kuşları, hayatta kalmak için bir araya gelerek yeni bir hayat kurmaya çalışıyorlar. Ateş Kuşları, hem geçmişlerinden gelen düşmanlarla hem de yeni karşılaştıkları zorluklarla mücadele ediyorlar.

Ateş Kuşları'nda senaryo değişikliği

Ateş Kuşları dizisinin proje tasarımını Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem üstleniyor. Dizinin yeni döneminde ise senaryo ekibi değişti. Ateş Kuşları'nın yeni bölüm senaryolarını İsa Yıldız, Ayça Mutlugil, Serdar Oğuz, Zeynep Uzma, Mahmut Bora Erdem yazacak. Yeni senaryo ekibinin Ateş Kuşları dizisine neler katacağı merak konusu.