Bist 100
10.476,39 1%
DOLAR
32,29 0,03%
EURO
35,04 -0,15%
ALTIN
2.461,37 0,3%

Ataşehir'de tanker patladı! 3 metre ötesinde ceset bulundu...

İstanbul Ataşehir ilçesinde bulunan bir dinlenme tesisinde park halinde bulunan tanker, kaynak yapımı sırasında patladı!

Yayın Tarihi: 04.03.2024 17:59
Güncelleme Tarihi: 04.03.2024 17:59

Ataşehir'de tanker patladı! 3 metre ötesinde ceset bulundu...

İstanbul Ataşehir’de yaşanan olayda park halindeki bir tanker, kaynak yapıldığı sırada patladı! Patlamanın ardından yangın çıkarken, yangın nedeniyle kaynak ustası Selçuk Boynukısa ve Şemsettin Beken hayatını kaybetti. İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği olayda 2 kişi de yaralanarak hastaneye kaldırıldı. 

Tanker patlaması sonucu cesetler 3 metre ileride bulundu! 

Yaşanan tanker patlaması nedeniyle tamir ekibinde yer alan Selçuk Boynukısa isimli ustanın cesedi 3 metre ileride bulundu. Sağlık ekipleri tarafından bulunan Boynukısa’nın hayatını kaybettiği belirlenirken, yaralanan 3 kişiye ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Daha sonra ise 3 yaralı da hastaneye kaldırıldı. 

Hastaneye kaldırılan yaralılardan Şemsettin Beken, Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan tüm müdahelelere rağmen hayatını kaybetti. Hafif yaralanan 2 kişiye ise ayakta müdahale yapıldı. Yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürülürkeni olayın yaşandığı çevrede güvenlik önlemleri alındı. 

Patlama tamir sırasında gerçekleşti! 

Olaya dair alınan bilgilerde ekipler de inceleme yaparken, 4 kişilik tamir ekibinin saat 10.03’te bölgeye geldiği ve boş tankeri tamir etmeye başladığı öğrenildi. Saat 10.52’de tanker tamir edilmeye başlanırken, kesildiği sırada patlama meydana geldi ve birden alevler yükseldi. 

İstanbul Valiliği açıklama yaptı! 

İstanbul Valiliği tarafından yapılan ilk açıklamalarda, olayın tesis içinde park halinde bulunan ve depo olarak kullanıldığı öğrenilen bir tankerde meydana geldiği kaydedildi. Dış kaynak çalışması sırasında patladığı öğrenilen tankerle ilgili yaşanan olaya dair başlatılan soruşturmanın ise hala devam ettiği belirtildi.