Bist 100
10.643,58 3%
DOLAR
32,21 -0,22%
EURO
35,12 -0,22%
ALTIN
2.492,01 1,55%

Aslıhan Güner'in Yalan Dizisine Sürpriz Transferler: İşte dizinin kadrosu!

Melike’nin dramı ve yalanları anlatan dizide yeni isimler! Kanal D’nin yeni dizisi Yalan, Kubilay Tunçer ve Ozan Yiğit’i kadrosuna kattı.

Yayın Tarihi: 12.02.2024 15:14
Güncelleme Tarihi: 12.02.2024 15:14

Aslıhan Güner'in Yalan Dizisine Sürpriz Transferler: İşte dizinin kadrosu!

Aslıhan Güner'in Başrolünde Olduğu "Yalan" Dizisine Yeni İsimler Katıldı

Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan Yalan dizisi, eşini öldürmekten hüküm giyen ve 4 yıl sonra tahliye edilen Melike'nin dramatik öyküsünü anlatacak.

Kanal D'nin Yeni Dizileri

Kanal D, "İnci Taneleri"nden sonra Salı akşamları "Senden Önce" dizisini ve eğer bir değişiklik olmazsa pazartesi akşamları da "Taş, Kağıt, Makas"ı seyirciyle buluşturacak. Yapım aşamasında olan bir başka dizi ise Yalan... Süreç Film'in imzasını taşıyan ve Hakan İnan'ın yönetmenliğini yapacağı dizinin oyuncu kadrosuna Birsen Altuntaş'ın haberine göre, 2 yetenekli isim daha eklendi.

"Yalan" Dizisinin Yeni Oyuncuları

Kubilay Tunçer, "Haluk Aksoy" karakteriyle dizide yer alacak. Haluk Aksoy, Berrin'in (Özge Borak) kocası olarak hikâyenin varlıklı kesiminde olacak.

Aslıhan Güner'in Yalan Dizisine Sürpriz Transferler: İşte dizinin kadrosu!

Yalan dizisinin bir diğer yeni yüzü ise Ozan Yiğit oldu. Son olarak "Hudutsuz Sevda" dizisinde rol alan Ozan Yiğit, "Yalan" dizisinde "Volkan" rolünü üstlenecek. Şubat sonu veya mart başında çekimlere başlaması planlanan dizinin başrollerinde Aslıhan Güner, Feyyaz Duman, Yeşim Ceren Bozoğlu, Emir Benderlioğlu, Özge Borak, Renan Bilek ve Eylül Tumbar gibi isimler bulunuyor.