DOLAR
42,69 0%
EURO
50,15 0%
ALTIN
5.897,7 0,01%
BITCOIN
3.861.323,14 -0,19%

ASKON, Gazze İçin 2. Hayır Müzayedesi Düzenliyor

ASKON, Gazze'ye destek amacıyla 7 Mart'ta 2. Hayır Müzayedesini gerçekleştirecek.

Yayın Tarihi: 05.03.2025 17:04
Güncelleme Tarihi: 05.03.2025 17:04

ASKON, Gazze İçin 2. Hayır Müzayedesi Düzenliyor

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON), Gazze'ye destek vermek amacıyla, Deniz Feneri Derneği iş birliğiyle '2. Hayır Müzayedesi' düzenleyeceğini açıkladı. Müzayede, 7 Mart Cuma günü, saat 22:00 ile 02:00 arasında gerçekleştirilecek ve tüm hayırseverler etkinliğe davet edildi.

ASKON Genel Başkanı Orhan Aydın, yaptığı açıklamada, Gazze'deki insani krize dikkat çekerek, "Bu buğzetme döneminde elimiz kolumuz bağlı. Gazzeli kardeşlerimizle dayanışma içinde olmak adına desteklerimizi artırmalıyız," dedi. Aydın, geçen yıl düzenlenen birinci müzayedenin başarılı geçtiğini ve gelirinin tamamının Gazze'ye bağışlandığını hatırlatarak, bu yılki müzayedenin de aynı amaçla yapılacağını vurguladı.

Müzayedeye katılacak hayırseverler, zengin içeriği ile dikkat çeken İslami sanat eserlerinin açık artırma yöntemiyle satışa sunulacağını öğrenmiş oldu. Hayırsever vatandaşlar, müzayedeye ASKON Genel Merkezinden fiziki olarak katılabilecekleri gibi, online olarak da yer alabilirler. Bunun için Bidsee uygulamasını mobil cihazlarına indirerek etkinliğe katılım sağlayabilecekler.

Aydın, tüm hayırseverleri Gazze için bu anlamlı müzayedeye beklediklerini sözlerine ekleyerek, "Mübarek ramazan ayınızı tebrik ederiz," dedi.

Yazar
EDİTÖR

Aksiyon Haber Ajansı